www.modernitovarna.com
Seco Tools

Nové řady řezacích a tvářecích závitníků Seco zajistí vysokou všestrannost i nákladovou efektivitu

Společnost Seco Tools rozšířila své portfolio řešení pro obrábění závitů o novou produktovou skupinu řezacích a tvářecích závitníků.


Závitník, jenž dokonale sedne
Nový a všestranný sortiment produktů přináší nástroje tří výkonnostních úrovní, což výrobcům umožňuje vybrat to nákladově nejefektivnější řešení pro konkrétní aplikaci. Díky kombinaci špičkových řezných materiálů, pokročilých povlaků a speciálně upravených ostří obrábějí nástroje Seco přesné závity při vynikajícím odvodu třísek, kratších seřizovacích časech i delší životnosti.

„Díky novému programu řezacích a tvářecích závitníků nyní zákazníkům nabízíme všestranné řešení s vysoce kvalitními nástroji za konkurenceschopnou cenu,“ říká Radoslaw Zdanowski, globální produktový manažer ve společnosti Seco Tools. „Současně však u těchto cenově dostupných závitníků zachováváme stejnou vysokou kvalitu, jakou zákazníci od značky Seco právem očekávají.“

Výkonnost i nákladová efektivita závitníků ve třech úrovních
Zmíněné tři výkonnostní úrovně představují závitníky s označením T32 a T34 pro řezání závitů a T33 pro technologii tváření. Základní úroveň zde tvoří univerzální závitníky. Druhá, střední úroveň, sestává z vysoce výkonných závitníků řady T34, které lze použít pro široké spektrum obráběných materiálů, takže jsou zvláště výhodné pro případy rozmanité a nízkoobjemové výroby s neustále se měnícími obrobky i materiály. Nejvyšší výkonnostní úroveň pak představují nástroje pro obrábění závitů optimalizované pro konkrétní aplikace – od ocelí až po moderní pokročilé materiály.

Mezi hlavní výhody použití správného závitníku pro danou aplikaci patří delší životnost nástroje, která je konzistentní a předvídatelná, takže se sníží riziko neočekávaného zlomení závitníku a znehodnocení dílu po hodinách obrábění. Různé výkonnostní úrovně závitníků navíc zajišťují, že výrobci zaplatí pouze za takovou úroveň výkonu, jakou skutečně právě potřebují. Pro výrobní provozy s méně výkonnými stroji nebo případy, které nevyžadují závitníky na konkrétní materiál, představují nástroje základní úrovně všestranné a nákladově efektivní řešení, které pomáhá snižovat nutné zásoby na skladě, a tedy i náklady na nástroje.

Další informace o kompletním programu závitníků Seco vám poskytne místní zástupce, případně je naleznete na webových stránkách www.secotools.com/article/122314.


Nové řady řezacích a tvářecích závitníků Seco zajistí vysokou všestrannost i nákladovou efektivitu
Seco Threading Taps Family

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP