www.modernitovarna.com
Schneider Electric News

DÍKY SCHNEIDER ELECTRIC MŮŽE TERRA CLOUD PŘEJÍT NA 100% NAPÁJENÍ DATOVÝCH CENTER Z OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ

Naše společnost navázala spolupráci s předním německým provozovatelem kolokačních datových center Terra Cloud. Implementují řešení na urychlení plnění závazků čisté nulové spotřeby energie díky nové integrované strategii.

DÍKY SCHNEIDER ELECTRIC MŮŽE TERRA CLOUD PŘEJÍT NA 100% NAPÁJENÍ DATOVÝCH CENTER Z OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ

Schneider Electric oznámila, že rozšiřuje své strategické partnerství se společností Terra Cloud, jedním z klíčových regionálních provozovatelů kolokačních datových center v Německu, s cílem urychlit plnění závazků v oblasti udržitelnosti.

Společnost Terra Cloud dosud využívala zakázkové řešení z portfolia EcoStruxureÔ for Data Centers společnosti Schneider Electric, které jí umožňuje zvyšovat energetickou efektivitu celého provozu. V rámci své strategie čisté nulové spotřeby energie plánuje přejít na 100% obnovitelnou energii dodávanou pevninskými větrnými elektrárnami a fotovoltaikou (PV), a v rámci nového ověřovacího konceptu testovat výhody technologie ponorného kapalinového chlazení na úrovni šasi.

Regionální leader
Terra Cloud patřící do skupiny Wortmann AG provozuje vysoce spolehlivé datové centrum o výkonu 5 MW v Hüllhorstu v severozápadním Německu. Její zařízení poskytují širokou škálu kritických služeb pro cloudové aplikace a malé a střední podniky (SME), včetně kolokace a hostingu, infrastruktury jako služby (IaaS) a softwaru jako služby (SaaS), ukládání dat, obnovy po havárii (DR) a zálohování.

Díky rozvoji strategického partnerství se společností Schneider Electric implementovala jedno z energeticky nejúčinnějších kolokačních datových center v regionu a během posledních deseti let zaznamenala rostoucí poptávku partnerů i zákazníků po svých cloudových a hostingových službách. Nyní, kdy ceny energií v celém regionu prudce rostou, vidí klíčovou příležitost ke zvýšení provozní a energetické účinnosti svého datového centra, které obvykle přináší zákazníkům 20 až 30% úsporu nákladů při přechodu na služby společnosti.

Zvyšování efektivity a udržitelnosti
Pro zajištění nejvyšší úrovně odolnosti a účinnosti nasadila společnost Terra Cloud jako první poskytovatel kolokačních služeb v Evropě nepřerušitelný zdroj napájení (UPS) Galaxy VL společnosti Schneider Electric s lithium-iontovými bateriemi – s využitím patentovaného režimu eConversion, který zajišťuje 99% účinnost bez ohrožení dostupnosti. Společnost ve svých datových centrech také renovuje a recykluje technologie, aby zajistila možnost opětovného využití serverů a komponent infrastruktury.

Dnes využívá architekturu EcoStruxure™ for Data Centers společnosti Schneider Electric, která zajišťuje vyšší efektivitu. Ta zahrnuje stojany APC™ NetShelter SX a PDU, nízkonapěťové a vysokonapěťové rozváděče, chlazení InRow a chladiče Uniflair™, spolu s technologiemi

EcoStruxure IT Data Center Expert a Data Center Operations DCIM s integrovaným systémem správy budov (BMS) pro přehled a monitorování v reálném čase.

V rámci své nové strategie udržitelnosti plánuje využít sílu větrných a solárních elektráren na pevnině a přejít z kombinace 80 % obnovitelných a 20 % neobnovitelných zdrojů na 100% napájení z obnovitelných zdrojů.

www.se.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP