www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Cosy+ Wireless – nový standard bezdrátového vzdáleného přístupu k průmyslovým strojům a zařízením

S Cosy+ Wireless finalizuje firma HMS Networks uvedení nové generace průmyslových bran Ewon® určených pro vzdálený přístup, čímž povyšuje konektivitu IIoT a kybernetickou bezpečnost na novou úroveň.

Ewon Cosy+ Wireless – nový standard bezdrátového vzdáleného přístupu k průmyslovým strojům a zařízením

Díky integrovanému hardwarovému zabezpečení umožňují brány řady Cosy+ uživatelům bezpečně z jakéhokoliv místa přistupovat ke strojům s řídicími systémy využívajícími PLC, na dálku je uvádět do provozu, řešit jejich závady a programovat je online. S novou bezdrátovou verzí Cosy+ Wireless se uživatelé mohou připojit ke svým strojům prostřednictvím sítě Ethernet, Wi-Fi nebo mobilního připojení v závislosti na konkrétní situaci v průmyslovém závodě, což umožňuje efektivní a udržitelnou podporu strojů pomocí zabezpečeného vzdáleného přístupu. Vzdálený přístup ke komunikačním branám Ewon Cosy+ je realizován prostřednictvím Talk2M® – největší průmyslové cloudové služby na světě s více než 400 000 připojenými branami Ewon.

Čas pro Cosy+ Wireless
Po loňské uvedení verze Cosy+ Ethernet se Cosy+ Wireless zaměřuje na zvýšenou poptávku po zabezpečeném bezdrátovém přístupu ke strojům. Poptávka je tažena potřebou zvýšit produktivitu a zajistit bezpečný a udržitelný provoz.

„Současná mezinárodní geopolitická situace zdůrazňuje potřebu vzdáleného přístupu ke strojům a zařízením bezpečným a udržitelným způsobem, protože to minimalizuje potřebu cestování servisních týmů na místo instalace stroje. Uvedením Cosy+ Wireless, dosud nejlépe zabezpečené komunikační brány Ewon, povyšujeme řešení pro přístup na dálku na zcela novou úroveň,“ říká Sébastien Thinnes, vedoucí oddělení Products and Marketing obchodní jednotky Ewon společnosti HMS Networks.

Bezpečnost v centru zájmu společnosti Ewon

Brány řady Cosy+ Wireless byly vyvinuty podle normy ISO 27001. Zahrnují několik vrstev zabezpečení a obsahují jedinečné vestavěné hardwarové bezpečnostní funkce. Díky exkluzivnímu partnerství s firmou Nviso, odborníkem v oblasti kybernetické bezpečnosti, nabízí společnost Ewon řešení pro vzdálený přístup, které je prověřené, škálovatelné a testované podle nejvyšších standardů, aby vyhovělo potřebám dneška i zítřka. Značka Ewon, součást firmy HMS Networks, je na trhu již více než 20 let a má na něm vedoucí postavení v oblasti průmyslové konektivity pro přístup ke strojům a zařízením na dálku. Dodává řešení vzdáleného přístupu ke strojům, která se mohou uplatnit kdekoliv na světě, jsou snadno použitelná, nákladově výhodná a vysoce zabezpečená.


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP