www.modernitovarna.com
Seco Tools

Hybridní živá akce představuje inovace pro automobilový průmysl

Společnost Seco Tools a vybraní partneři uspořádají 9. listopadu 2022 hybridní živou akci Automotive & General Engineering ITI. Ukázky obrábění a odborné prezentace představí nejnovější řešení pro automobilovou výrobu a všeobecné strojírenství. Program akce German Auto ITI, která se fyzicky koná v novém inovačním centru v Erkrathu u německého Düsseldorfu, bude přenášen živě online. Kromě toho bude k dispozici anglický stream, kde budou k vidění nejzajímavější momenty a rozhovory z živého vysílání v Německu.


První akce ITI zaměřená na automobilový průmysl a všeobecné strojírenství
V rámci úspěšné série akcí Inspiration Through Innovation (ITI), zahájené ve Spojeném království v roce 2014, se jedná o první ITI zaměřenou na výrobu automobilových součástí. Minulé akce ukázaly důležitost spolupráce při hledání inovací v lékařském a leteckém průmyslu. Nová akce ze série ITI se bude konat v inovačním centru Seco Tools v Erkrathu: Nové centrum pro vývoj a inovace umožňuje testování obráběcích procesů pro nestandardní řešení. Těchto cílů je dosahováno v úzké spolupráci se zákazníky a výrobními partnery.

Spoluprací k inovativnímu řešení
Společnost Seco Tools pořádá akci Automotive & General Engineering ITI ve spolupráci s vybranými partnery, jako jsou výrobci obráběcích strojů, dodavatelé a společnosti z oblasti chladicí techniky, programování CAD/CAM, měřicí techniky, aditivní výroby a poskytovatelé souvisejících služeb. Společně budou názorně představovat mimořádné výhody mezinárodní spolupráce při vývoji inovativních řešení obrábění.

Exkluzivní postřehy ze světa obrábění
V půlhodinových příspěvcích představí společnost Seco Tools a jednotliví partneři obrábění součástí, například turbodmychadel, a také strategie obrábění, jako jsou metoda power skiving a obrábění ozubených kol. Inspirativní semináře nabídnou další cenné poznatky o technologiích chladicích kapalin a elektrifikaci. Kromě toho budou mít účastníci na fyzické akci řadu příležitostí k navazování kontaktů. Akci zahájí Stefan Steenstrup, prezident a generální ředitel společnosti Seco Tools AB.

Hybridní živá akce
Datum konání akce Automotive & General Engineering ITI je 9. listopadu 2022. Přímý přenos v angličtině bude ke zhlédnutí od 11:00 do 12:30 SEČ. Německy mluvící návštěvníci se mohou zúčastnit hybridní akce od 9:00 do 16:30 přímo na místě v inovačním centru, kde uvidí živé ukázky obrábění, a také prostřednictvím živého přenosu od 9:00 do 12:45 SEČ. Poté budou mít všichni registrovaní účastníci na vyžádání přístup k záznamům akce.

Navštivte hybridní akci Automotive & General Engineering ITI společnosti Seco Tools: Program a bezplatná registrace zde.

https://www.secotools.com/article/123195



Hybridní živá akce představuje inovace pro automobilový průmysl
Společnost Seco Tools a její partneři společně představí nejnovější inovace v obrábění automobilových součástí, jako jsou turbodmychadla. © Seco Tools


Hybridní živá akce představuje inovace pro automobilový průmysl
Společnost Seco Tools je zavedeným partnerem pro výrobu součástí v automobilovém průmyslu a všeobecném strojírenství, např. pomocí metody skiving a obrábění ozubených kol. © Seco Tools


Hybridní živá akce představuje inovace pro automobilový průmysl
Společnost Seco Tools a její partneři poprvé uspořádají úspěšnou sérii akcí Inspiration Through Innovation se zaměřením na automobilový průmysl a všeobecné strojírenství. © Seco Tools

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP