www.modernitovarna.com
Pilz News

Pilz rozšiřuje nabídku pro bezpečné používání transportních systémů bez řidiče – efektivní systém řízení pro efektivní intralogistiku

Pilz rozšiřuje svou nabídky pro bezpečné používání transportních systémů bez řidiče: Ve spolupráci s expertem na automatizaci toku materiálu NAiSE GmbH nabízí odborník na automatizaci Pilz celosvětově první systém řízení dopravy a zakázek pro všechny účastníky procesu intralogistiky - člověka i transportní systémy.

Pilz rozšiřuje nabídku pro bezpečné používání transportních systémů bez řidiče – efektivní systém řízení pro efektivní intralogistiku
Od nynějška nabízí specialista na automatizaci Pilz ve spolupráci s NAiSE GmbH, expertem na automatizaci toku materiálu, všem firmám kombinujícím systém transportních vozidel bez řidiče s lidskou prací celosvětově první softwarový systém řízení dopravy a zakázek.

NAiSE Traffic umožní díky dokonale přesné lokalizaci v reálném čase bezpečně a efektivně řídit systémy transportních vozidel bez řidiče. Cíl: vyšší produktivita v intralogistice.

Systém řízení dopravy a zakázek NAiSE Traffic analyzuje pomocí infrastruktury snímačů a inteligentní, integrované komunikace napříč výrobními závody v reálném čase tok dopravy a zboží v intralogistických aplikacích. Software koordinuje a řídí dopravu všech účastníků – člověka i dopravní techniky jako jsou transportní systémy bez řidiče nebo vysokozdvižné vozíky. Provozovatelé přitom získají kompletní automatizační řešení pro tok materiálu nezávislé na dodavateli. Žádné nepřehledné čekání ve frontách, žádné nehody. To zvyšuje bezpečnost a optimalizuje řízení dopravy – pro větší transparentnost, efektivnost a produktivitu.

S řízením dopravy a zakázek startupové firmy NAiSE ze Stuttgartu společnost Pilz dále rozšiřuje svou rozsáhlou nabídku řešení v oblasti intralogistiky. Pro bezpečnou automatizaci transportních vozidel nebo systémů bez řidiče nabízí Pilz rozsáhlé portfolio bezpečnostních komponent se senzory a řídicími systémy PLC i ucelená řešení bezpečnosti.

Vhodnými službami v oblasti vozidel a aplikací poskytuje Pilz firmám podporu od splnění požadavků normy ISO 3691-4 až po značku CE. Výrobci a provozovatelé mají možnost získat od společnosti Pilz kompletní balíček pro své bezpečné a produktivní intralogistické aplikace.

Pilz a NAiSE na veletrhu SPS 2022
Na mezinárodním odborném veletrhu SPS Smart Production Solutions od 8. do 10. listopadu si mohou návštěvníci ve stánku společnosti Pilz vyzkoušet simulaci funkcí řízení dopravy a zakázek NAiSE. Experti ze společností Pilz a NAiSE ochotně návštěvníkům poradí, jak na bezpečný provoz transportních systémů bez řidiče.

www.pilz.com
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP