www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus® CompactCom™ 40-series certifikovány pro PROFINET 2.31

Nové Anybus CompactCom 40-series od společnosti HMS Industrial Networks prošly schválením pro PROFINET Version 2.31 a jsou certifikovány pro použití s nejvyšší třídou shody (Conformance Class C) a pro nejvyšší zatížení sítě (Netload Class III).

Anybus® CompactCom™ 40-series certifikovány pro PROFINET 2.31
Anybus CompactCom 40-series přinášejí průmyslovým zařízením možnost připojení k různým sítím se speciálním zaměřením na průmyslový Ethernet. Zvláště jsou vhodné pro pro nejnáročnější projekty s vysokými požadavky na výkon komunikace a jsou dostupné ve formátech chip, brick a module na čipu, na desce plošných spojů a jako zakrytovaný modul.

Zařízení Anybus CompactCom 40-series pro Profinet umožňují velmi rychlou komunikaci mezi hostitelským zařízením a sítí PROFINET (latence provozních dat v modulu je do 15 μs) a podporují PROFINET RT Class 1 a Class 3. Mají vestavěný komunikační switch PROFINET IRT Ethernet a podporují funkce PROFINET, jako MRP (Media Redundancy Protocol), Clock-Synchronous Operation, Fast Start Up a PROFIenergy. CompactCom jsou vybaveny také rozhraním pro komunikaci protokolem PROFIsafe, využívajícím metodu black channel. V kombinaci s bezpečnostním modulem IXXAT Safe T100 tak společnost HMS nabízí kompletní komunikační systém pro funkční bezpečnost.

Připraveno pro Industrial Internet of Things
Kromě podpory pokročilých funkcí PROFINET poskytují CompactCom 40-series uživatelům také výkonné funkce z oblasti informační techniky, běžící simultánně s funkcemi reálného času komunikačního systému PROFINET. Mezi tyto funkce patří např. transportní rozhraní (socket interface), které umožňuje posílat kompletní ethernetové rámce (až 1 500 bajtů), vestavěné webové stránky, souborový systém, upgrade firmwaru prostřednictvím FTP atd.

Anybus CompactCom 40-series mají také funkce zabezpečení, jako povinný podpis softwaru, který je prevencí proti stahování neautorizovaného softwaru do zařízení, nebo šifrování, které zabraňuje nedovolenému kopírování.

CompactCom PROFINET jsou dostupné ve verzi pro běžné metalické vedení stejně jako pro světlovodné kabely.

Jeden z prvních produktů pro PROFINET 2.31
„Skutečnost, že Anybus CompactCom 40-series jsou ve shodě s nejnovějšími standardy PROFINET, ukazuje na to, že jsme stále průkopníky v oblasti připojení k síti PROFINET,“ říká Leif Malmberg, Product Line Manager pro vestavná zařízení u firmy HMS. „PROFINET je pokročilá síť schopná splnit i nejvyšší požadavky průmyslových zařízení, tudíž je dobře, že Anybus CompactCom 40-series vyhovují nejnovějším požadavkům PI.“ (PI – PROFIBUS and PROFINET International.)

Jeden vývojový projekt poskytuje přístup k jakékoliv síti
Implementací Anybus CompactCom 40-series získá zákazník možnost připojení k sítím EtherCAT, POWERLINK, EtherNet/IP, Modbus-TCP, CC-Link, PROFINET a PROFIBUS. Od svého uvedení na trh v roce 2014 byla technika Anybus CompactCom 40-series testována a certifikována různými asociacemi působícími v oblasti komunikačních sítí. To znamená, že výrobci strojů a zařízení, kteří používají Anybus CompactCom 40-series, mají předem certifikovaná komunikační rozhraní, která urychlí proces schvalování celého výrobku.

http://tekinfo.link/r562080855

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP