www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Vždy to správné připojení

Více než patnáct let zkušeností firmy Pepperl+Fuchs v oblasti konektorové techniky Již více než patnáct let nabízí firma Pepperl+Fuchs pro každé automatizované zařízení vždy tu správnou konektorovou techniku. Ať jde o strojní zařízení, svařovací automaty, zařízení pro manipulaci s materiálem, mobilní stroje nebo zařízení procesní výroby – vždy vám dodáme konektorovou techniku navrženou přesně pro vaši úlohu.

Vždy to správné připojení
Obrázek: Sortiment konektorů od Pepperl+Fuchs

V oblasti automatizace jsou standardními komponenty kulaté konektory M8 a M12, konfekční kabely pro ventily, mnohokanálové rozbočovače nebo slučovače Y. Společnost Pepperl+Fuchs s více než 500 zaměstnanci vyrábí již více než patnáct let konektorovou techniku ve všech myslitelných variantách a podle nejvyšších standardů kvality. V našem kompetenčním středisku v Maďarsku máme veškerou techniku pro vstřikování a vyrábí se zde za vysoce konkurenčních podmínek pro celý koncern jak specifické konektory na zakázku, tak i konfekční konektory.
Všechny prvky spojovací techniky jsou v maďarském závodě vyráběny podle postupů optimalizovaných na základě principů štíhlé výroby a k dispozici je perfektně propojená globální logistika. Pozlacené a plynotěsně krimpované kontaktní kolíky zaručují nejvyšší odolnost proti vibracím a trvanlivost výrobků. Kvalitu charakteristickou pro firmu Pepperl+Fuchs zaručují 100% automatizované in-line funkční zkoušky, použití vysoce kvalitních materiálů a výroba na strojích od renomovaných výrobců z Německa a jiných evropských států.
Široký sortiment našich konektorů dodáváme svým zákazníkům po celém světě z našich distribučních středisek v německém Mannheimu, v Singapuru a v USA. Dodávky jsou rychlé a spolehlivé, např. po Evropě do 48 hodin. Zakázkové varianty, které nejsou vyráběny na sklad, vyrábíme a dodáváme do dvou týdnů.
Díky širokému sortimentu nabízí Pepperl+Fuchs konektorovou techniku pro mnoho oblastí použití. Pepperl+Fuchs dodává spolehlivé snímače a konektory z jednoho zdroje – opravdovou přidanou hodnotu pro váš dodavatelský řetězec.

Vždy to správné připojení


Obrázek: Čtyřpólový konektor M12 s kódovaným montážním adaptérem A od firmy Pepperl+Fuchs
Vždy to správné připojení


Obrázek: Mnohoúčelový konektor od firmy Pepperl+Fuchs
Vždy to správné připojení


 
  Obrázek: Rozbočovač s konektorem M23 od firmy Pepperl+Fuchs

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP