www.modernitovarna.com
Seco Tools

Náročné aplikace hravě zvládne nový systém fréz Seco High Feed SP

Při frézování obtížně obrobitelných materiálů, jako jsou houževnaté oceli, nerezové oceli, superslitiny a titan, vznikají často na břitech nástrojů nárůstky či vruby a lomy, jenž zvyšují náklady a způsobují prostoje.

Snižte skladové zásoby nástrojů
Jediná všestranná fréza High Feed SP zvládne pokrýt široké spektrum frézovacích operací i materiálů. Optimalizujte například kopírovací frézování, postupné zafrézování, frézování kapes, čelní i ponorné frézování a snižte tak skladové zásoby nástrojů. Uživatelé mohou optimalizovat výkonnost frézování při zpracování nejrůznějších materiálů a využívat nejrůznější strategie obrábění bez nutnosti častých výměn typových nástrojů.

„Předčasné opotřebení nástrojů zvyšuje výrobní náklady a vede k nečekaným prostojům, které prodlužují výrobní časy,“ vysvětluje Benoît Patriarca, globální produktový manažer pro frézy High Feed ve společnosti Seco Tools. „Kombinace speciálních řezných geometrií a tříd s optimalizovanými úhly nastavení ostří systému High Feed SP umožňuje rychlejší obrábění, které zkracuje dobu realizace zakázky, a zároveň poskytuje vynikající poměr ceny a výkonu.“

Vyhněte se prostojům a zmetkovým dílům
Robustní frézy High Feed SP vynikají jednoduchostí použití, vysokou bezpečností i přesností upnutí destiček, což omezuje chybovost při manipulaci, nečekané prostoje a vznik zmetků. Uživatelé mají navíc okamžitý přístup k informacím o výrobku naskenováním kódu Seco Data Matrix.

Společnost Seco nabízí frézy High Feed SP jako ucelenou řadu různých velikostí. Sortiment zahrnuje:

  •  SP10: dvě geometrie, 10 tříd, průměr 32 až 63 mm + ekvivalentní rozměry v palcích
  •  SP14: dvě geometrie, 10 tříd, průměr 50 až 100 mm + ekvivalentní rozměry v palcích
  •  SP18: dvě geometrie, 10 tříd, průměr 63 až 160 mm + ekvivalentní rozměry v palcích

Další informace o funkcích a specifikacích frézovacích nástrojů Seco High Feed SP vám poskytne místní obchodní zástupce, případně je naleznete na webových stránkách www.secotools.com/milling.


Náročné aplikace hravě zvládne nový systém fréz Seco High Feed SP
Seco High Feed SP Milling Systems

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP