www.modernitovarna.com
BRADY

Jakékoliv označení potrubí, které potřebujete

Profesionální značení potrubí může v závodě fungovat vždy fungovat jako živá projektová dokumentace, která technikům pomáhá v rozhodování, kde a kdy zasáhnout. Pokud je značení potrubí správně použito, zaměstnanci i dodavatelé je mohou používat jako pomůcku pro rychlé pochopení způsobu, jakým závod funguje. Společnost Brady nabízí trvanlivé, profesionální značení potrubí, které odpovídá legislativním požadavkům a přizpůsobí se jakékoli normě, ať už podnikové, či národní.

Jakékoliv označení potrubí, které potřebujete
Všechny barvy a velikosti
Nové investice do tiskových technologií umožňují společnosti Brady zvládat i ty nejnáročnější výzvy v oblasti značení potrubí s rozšířenými možnostmi přizpůsobení. Díky těmto investicím dokáže společnost Brady nabídnout značení potrubí odpovídající legislativě pro celou škálu průmyslových odvětví, včetně chemického průmyslu, průmyslu zpracování ropy a zemního plynu, energetického, automobilového nebo potravinářského průmyslu, odvětví zpracování nápojů, strojírenského a zpracovatelského průmyslu. Samolepicí značky i značky bez lepidla pro potrubí jsou dostupná v libovolné barvě a velikosti a v rozložení, které splňuje požadavky mezinárodních, národních i podnikových norem.

Červen 2015: CLP
Nebezpečné chemické látky a směsi musejí v celé Evropské Unii splňovat požadavky Nařízení GHS/CLP 1272/2008 a Směrnice 2014/27/EU. Patří k nim i chemické směsi, které proudí potrubím v průmyslových závodech. Značení potrubí společnosti Brady může obsahovat správnou sadu symbolů tak, aby splňovaly Nařízení CLP/GHS a jasně komunikovaly jakékoli riziko, které obsah potrubí může představovat pro zaměstnance, dodavatele nebo zásahové pracovníky.

Trvanlivost

Veškeré značení potrubí společnosti Brady je vyrobeno z etiketových materiálů, které společnost Brady pečlivě zkoumala a testovala, doplněných o vhodně připravená adheziva a inkousty, které odolají působení olejů, plynu, chemických látek a rozpouštědel i dlouhodobého UV záření. Značení potrubí společnosti Brady se neodlepuje a text na něm zůstává čitelný po dlouhou dobu dokonce i v náročných podmínkách.

Požadujete-li další informace o značení potrubí společnosti Brady nebo máte speciální požadavky na jeho materiál, obraťte se na společnost Brady na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Jakékoliv označení potrubí, které potřebujete
Jakékoliv označení potrubí, které potřebujete

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP