www.modernitovarna.com
Fischer Elektronik News

NOVÝ DESIGN SKŘÍŇKY CURVE (CU 109 47 …)

Ucelená řadaskříněk od Fischer Elektronik se nyní rozšiřuje o nové designové skříňky CURVE. Elegantní hliníkové skříňka s katalogovým označením. CU 109 47 … se skládá ze dvou do sebe zasunutých poloskořepin, které obsahují praktické detaily jako např. vodicí drážky, sloužící k vložení zásuvek pro 100 mm eurokartu nebo montážních desek.

NOVÝ DESIGN SKŘÍŇKY CURVE (CU 109 47 …)

Dále mají poloskořepiny vodicí kanálky pro vkládání matic a závitových lišt, které mimo jiné umožňují uchycení nestandardních desek plošných spojů. Ukončení a upevnění poloskořepin probíhá přes přední a zadní panel, které jsou zajištěny pomocí šroubového upevněnía závitů umístěných v profilu. Šroubové spoje předního a zadního panelu shora a zdola jsou zakryty rámem moderního designu. Uvedenérámy se jednoduše nasunou na smontované profily skříňky bez dalších nástrojů, tyto zapadnou do připravených drážek a nevyžadují žádné další upevňování nebo fixaci.

Obvodovémírně přečnívající protiskluzové ozdobné lišty nejen zdůrazňují elegantní design, ale umožňují také bezpečné a protiskluzové použití skříně jako stolní skříň. Dekorativní rámy jsou standardně nabízeny v šesti různých barevných kombinacích: ultramarínově modré a vřesově fialové, ultramarínově modrá a karmínové, ultramarínově modré a narcisově žluté, svítivá zelené a černé, dále je nabízena čistě oranžová a narcisově žlutá. Designová skříňka CURVE je k dispozici v šesti různých délkách (80, 100, 120, 160, 200, 220 mm) a v povrchové úpravě černá (SA) a přírodní elox (ME). Základní skříňku a krycí desky lze zpracovat, povrchově upravit a potisknout dle požadavků zákazníka.

Designový kryt CURVE je dodáván jako demontovaná sada včetně krycích desek a montážního materiálu. Pro EMC stínění vestavěné elektroniky lze skříňku na přání zákazníka rozšířit o EMC těsnění a EMC silikonovou trubici. Vodivosti hliníkových komponentů je dosaženo volitelnou transparentní pasivací.

www.fischerelektronik.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP