www.modernitovarna.com
BRADY

Brady Brand Protection oznamuje partnerství se společností Element Case

Vůdčí producent vysoce kvalitního příslušenství chytrých telefonů a tabletů si vybral pro ochranu svých výrobků a značky systém značení s ověřováním pravosti produktu od společnosti Brady

Brady Brand Protection oznamuje partnerství se společností Element Case
Společnost Brady (NYSE:BRC), přední poskytovatel komplexních řešení na ochranu značky, dnes oznámila, že její divize Brand Protection (Ochrana značky) vytvořila specializovaný systém ověřování výrobků na ochranu vysoce kvalitního příslušenství chytrých telefonů a tabletů společnosti Element Case před paděláním.

Řešení se vyznačuje sofistikovanými etiketami s bezpečnostním designem, jejichž pravost lze ověřit skenováním pomocí jakéhokoli chytrého telefonu vybaveného veřejně dostupnou aplikací na čtení čárových kódů. Externí etikety na balení výrobku odpovídají etiketám uvnitř konstrukce výrobku a poskytují okamžité digitální ověření. Společnost Brady do tohoto řešení integrovala službu HP’s Global Product Authentication Service (GPAS), která zákazníkům společnosti Element Case a partnerům v rámci dodavatelského řetězce umožňuje okamžitě ověřovat, jestli je výrobek pravý.

Reakce na padělky
Společnost Element Case je prémiový výrobce luxusního příslušenství chytrých telefonů a tabletů. Jako ikonická pop-kulturní značka se společnost na mezinárodních trzích setkává s nevídanou úrovní padělání. V zájmu zamezení padělání a zajištění plné ochrany svým náročným zákazníkům před napodobeninami společnost vsadila na nejnovější technologie na ověřování pravosti výrobků od společnosti Brady.

Kromě tohoto nového řešení proti padělání si společnost Element Case své obchodní značky zaregistrovala po celém světě, důsledně porušitele žaluje a zaměstnává tým specialistů, který se zabývá vyhledáváním výrobců padělků a následně zavíráním jejich provozoven. Řešení divize Brand Protection společnosti Brady se zaměřením na ochranu obchodních značek je k těmto interním zdrojům pro značku vynikajícím doplňkem.

Rozdíl díky Brady
Po důkladném průzkumu byla jako nejvhodnější ověřovací nástroj pro společnost Element Case vybrána platforma GPAS společnosti HP, kterou nabízí společnost Brady se svými systémy značení. Zákazníkům a partnerům v dodavatelském řetězci nabízí ochranu značky založenou na cloudu, kterou lze pomocí chytrých telefonů okamžitě ověřovat pravost výrobků. A nejen, to. Tento systém poskytuje společnosti Element Case také sledování dodavatelského řetězce a analýzy v reálném čase, které jsou prováděny s podporou funkce přizpůsobitelných obchodních pravidel.

„Společnost Brady přistoupila čestně a pragmaticky k otázkám celkové schopnosti a případných omezení ověřovacího systému, přičemž flexibilně splnila potřeby naší společnosti a výrobků,“ říká Jeff Sasaki, zakladatel a generální ředitel společnosti Element Case. „Svým přístupem byli jedineční. Než přišli s řešením na míru, které plně odpovídá našim specifickým potřebám, nejdříve důkladně prozkoumali naše procesy aby porozuměli naší značce a dodavatelskému řetězci.“

„Jsme hrdí na to, že jsme společnosti Element Case pomohli vytvořit kompletní systém ochrany obchodní značky prostřednictvím našich hardwarových a digitálních řešení pro označování. Pomocí těchto nástrojů si mohou zákazníci své zakoupené výrobky naskenovat a zaregistrovat, což jim umožní být nadále součástí komunity a kultury značky Element Case. Společnost bude navíc schopna dosáhnout snížení problémů s paděláním a zvýšit své tržby,“ říká Dennis Polinski, globální produktový manažer pro Brand Protection Solutions (řešení pro ochranu značky) společnosti Brady.

„Partnerství se společností Element Case nám dává příležitost nejen pomoci bojovat proti padělání, umožňuje nám i podporovat vynikající značku, která zákazníkům poskytuje jedinečný estetický výrobek, který je známý svou spolehlivostí a trvanlivostí,“ dodává Polinski.

Další informace o společnosti Element Case najdete na adrese ElementCase.com. Chcete-li se dozvědět více o řešeních na ochranu značky společnosti Brady, navštivte stránky www.BradyProtection.com nebo napište na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

O společnosti Element Case

Společnost Element Case je vůdčí lifestylová značka, která dodává vysoce kvalitní příslušenství pro mobilní zařízení. Protože jsou výrobky Element Case vzácné a exkluzivní, vlastnit je vyjadřuje touhu vybavit se doplňky nejlepšími ve své třídě. Vysoké kvalitě a inovativnímu designu pravých výrobků Element Case se nic nevyrovná.
Brady Brand Protection oznamuje partnerství se společností Element Case

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP