www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Vývojová střediska HMS v Německu, Švédsku a USA zvyšují zacílení firmy na průmyslové komunikační systémy navržené na zakázku

Společnost HMS Industrial Networks oznamuje, že zahájila iniciativu s cílem zvýšit své zacílení na řešení pro průmyslové komunikační systémy navržené na základě individuálních požadavků zákazníků. Lokální vývojové střediska rozmístěná po celém světě pomohou zákazníkům při tvorbě individuálně navržených řešení pro specifické požadavky na konektivitu v průmyslových sítích, komunikaci mezi stroji, bezdrátové systémy, integrované bezpečnostní funkce, správu na dálku atd.

Vývojová střediska HMS v Německu, Švédsku a USA zvyšují zacílení firmy na průmyslové komunikační systémy navržené na zakázku

Společnost HMS se zabývá projekty na zakázku od svého vzniku před 25 lety a svoji novou iniciativu staví na získaných zkušenostech. Projekty na zakázku, které firma HMS řeší, začínají od jednoduchého umístění firemního značení a končí u kompletního vývoje nových produktů. Veškerý zakázkový vývoj je založen na pevných základech techniky Anybus, IXXAT a Netbiter, jíž firma HMS věnovala tisíce hodin výzkumné a vývojové práce. To minimalizuje náklady na zakázkový vývoj a zkracuje dobu do uvedení na trh.

Příklady projektů nabízených společností HMS:

  • Řešení navržená kompletně na zakázku
    Pro velmi specifické požadavky vyvíjí HMS na zakázku unikátní řešení určená pro OEM. Tato jedinečná řešení jsou založena na osvědčené technice a jsou navržena zcela podle požadavků zákazníka, ať jde o hardware, software, komunikační rozhraní, výpočetní výkon a soubor funkcí.
     
  • Modifikace hardwaru a softwaru standardních produktů HMS
    Typickými požadavky zákazníků jsou zvýšení ochrany intelektuálního vlastnictví, speciální velikosti desek a jejich formáty, speciální konektory, speciální napájecí zdroje, zakázkové provedení krytu nebo implementace speciálních protokolů.
     
  • Komunikační systémy pro funkční bezpečnost
    Společnost HMS je odborníkem na projekty se zvýšenou úrovní funkční bezpečnosti podle normy IEC 61508 a pomáhá zákazníkům implementovat do jejich projektů funkční bezpečnost, což může být obtížné a vyžaduje to rozsáhlé znalosti a zkušenosti. Pro projekty navržené podle specifických požadavků zákazníků lze využít už hotové softwarové stacky a hardware.
  • Firemní značení
    Firemní značení zahrnuje návrh krytů ve firemní barvě, specifické značení, umístění loga, tvorbu manuálů, čísel zboží, balení a specifickou konfiguraci produktů podle požadavků OEM.

  • Kompletní řešení komunikačního systému
    Společnost HMS se postará o studii proveditelnosti, vytvoří koncept, vyvine požadovaný hardware a software stejně jako kompletní systém a zajistí testy a verifikaci funkcí.
  • Software a softwarové služby
    Společnost HMS poskytuje služby portování a implementace softwaru a ovladačů IP Core do zákazníkových zařízení ve všech oblastech průmyslové komunikace. Příkladem jsou stacky pro vestavné systémy, IP-Cores pro FPGA, počítačové ovladače (Linux, Windows), specifické nástroje pro OEM a software pro vzdálený dohled s využitím webových služeb.

„Kombi-inovace“
„Projekty na zakázku jsou součástí našeho genetického kódu a vždy byly pro HMS činitelem úspěchu,“ říká Jörgen Palmhager, COO, HMS Industrial Networks. „V projektech na zakázku kombinujeme ve spolupráci s našimi zákazníky nápady, techniku a inovace do tzv. kombi-inovací. Výsledkem často bývá nová a vzrušující technika určená do oblastí, jako jsou internet věcí, bezdrátová komunikace, průmyslový Ethernet, bezpečnost atd. Zákazníci těží z našich znalostí a zkušeností s vývojem stejně jako z našich schopností spolehlivě vyrábět a dodávat objednané produkty.“

Vývoj v Evropě, Severní Americe a Asii

Vývojové aktivity společnosti HMS se odehrávají v různých střediscích v celém světě:

  • Halmstad, Švédsko: Vývojové středisko Development Center u sídla firmy ve Švédsku pracuje na zakázkovém hardwaru, softwaru, platformách system-on-chip a systémech pro bezdrátovou komunikaci. Soustředí se na sběrnice, průmyslový Ethernet a dohled na dálku včetně internetu věcí.
  • Karlsruhe, Německo: Vývojové středisko Solution Center v Karlsruhe se specializuje na adaptace a přizpůsobení standardních produktů podle specifických požadavků zákazníků.
  • Weingarten, Německo: Vývojové středisko Development Center ve Weingartenu se specializuje na techniku pro komunikaci strojů, platformy system-on-chip, průmyslový Ethernet, funkční bezpečnost, řešení pro automobilový průmysl stejně jako na hardware a software vyvíjený kompletně na zakázku.
  • Bedford, USA: Vývojové středisko Solution Center v Bedfordu se specializuje na adaptace a přizpůsobování běžných výrobků podle specifických požadavků zákazníků.

Příklady produktů HMS navržených podle požadavků zákazníků.

Vývojová střediska HMS v Německu, Švédsku a USA zvyšují zacílení firmy na průmyslové komunikační systémy navržené na zakázku

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP