www.modernitovarna.com
Pilz News

PRO INSTALACE IP67 BEZ SKŘÍŇOVÉHO ROZVADĚČE

S moduly PDP67 nabízí Pilz řešení pro aplikace - decentralizované a přímo v provozu. Moduly PDP67 jsou v důsledku krytí IP67 odolné vůči nečistotám a vodě. Decentralizované moduly optimalizují nároky na instalaci a propojení. Šetří čas, náklady i místo ve skříňovém rozvaděči.

PRO INSTALACE IP67 BEZ SKŘÍŇOVÉHO ROZVADĚČE

Díky uložení v pouzdře s ochranou IP67 a povrchem odpuzujícím nečistoty a vodu jsou moduly PDP67 ideální i pro náročné průmyslové prostředí, kde poskytují spolehlivou bezpečnost.

Novinka: Decentralizovaná bezpečnost pro modulární zařízení
Flexibilní a modulární řešení automatizace vyžadují systémy I/O, které nabízejí ochranu osob a procesů přímo na nebezpečném místě. To umožňuje nový PDP67 PN s rozhraním Profinet/Profisafe. Díky krytí IP67 a robustnímu zinkovému pouzdru je optimálně vhodný pro umístění mimo skříňový rozvaděč, přímo na stroji. Bezpečnost spolehlivě zajistí i v prostředí s teplotami od -30 °C do 70 °C!

Modul I/O se snadno konfiguruje a začlení se bez problémů do již vybudovaných sítí Profinet/Profisafe. Možnost instalace mimo skříňový rozvaděč a jednoduché spojovací konektory M12 výrazně snižují nároky na propojení kabely. Ušetří se tak jednak čas při uvádění do provozu a možné je i jednoduché rozšiřování modulárních výrobních zařízení. Díky univerzálním přípojkám, které mohou být konfigurovány jako vstupy i jako výstupy, postačí uživateli, bude-li mít v zásobě jako rezervu pouze jednu variantu PDP67 PN. To znamená tedy také úsporu místa ve skladu!

Jednoduchá instalace modulů IP67 - výhody pro Vás:
  • díky jednoduchosti instalace nižší náklady na plánování, konstrukci a instalaci
  • není nutný rozvaděč
  • lze realizovat modulární koncepci stroje
  • použitelné až do krytí IP67
  • nepatrné náklady na kabelové propojení
Vlastnosti modulů IP67:
  • Diagnostika jednotlivých snímačů na modulech
  • Plug-and-play pomocí konektoru M12
  • s decentralizovaným pasivním rozdělovačem PDP67 je možné připojení na jakýkoli vyhodnocovací přístroj
  • možnost vytvoření kaskády s T-Junction a Y-Junction
  • decentrální moduly PDP67 mají jednodušší instalaci než sběrnicový systém Fieldbus
  • komunikace probíhá u základní jednotky PDP67 po bezpečné datové lince
  • jednoduchá konfigurace vstupního modulu PDP67 pomocí osvědčeného nástroje PNOZmulti Configurator
Decentralizované a pasivní - decentralizovaná bezpečnost
Moduly s Profinet/Profisafe umožňují jednoduchou konfiguraci a instalaci v sítích Profinet/Profisafe. Rozšiřují naši řad produktů PDPs a mohou být integrovány do sítě systémů Remote-I/O PSSuniversal 2. Díky flexibilně konfigurovatelným portům I/O mohou být napojeny na přístroj s krytím IP67 jako vstupy nebo jako výstupy. Přístroje je pak možné podle konkrétní potřeby použít pro nejrůznější aplikace. Navíc je tím redukována potřeba místa ve skladu! Díky robustnímu zinkovému pouzdru snáší moduly teploty od -30 °C do 70 °C.

Pasivní slučovač PDP67 F 4 code umožňuje napojení až 4 snímačů PSENslock nebo PSENini. Kromě možnosti připojení na konfigurovatelné řídící systémy PNOZmulti, PNOZmulti Mini a PNOZmulti 2 jsou k dispozici také bezpečnostní relé PNOZsigma.

Digitální vstupní modul PDP67 F 8DI ION převádí signály z decentralizovaných snímačů umístěných v provozu do různých vyhodnocovacích jednotek. Může to být například PNOZmulti 2, PNOZmulti Mini a PNOZmulti. Připojit je možné až 64 snímačů.

www.pilz.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP