www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Připojení zařízení – bezdrátově

Již několik let jsou komunikační brány Anybus Wireless Bridge populárním způsobem náhrady ethernetového kabelu spojením Bluetooh nebo WLAN. Po zářijové akvizici bezdrátových bran u-blox/connectBlue nyní společnost HMS Industrial Networks představuje rozšířenou sadu produktů Anybus Wireless Bridge pro bezdrátové připojení průmyslových zařízení.

Připojení zařízení – bezdrátově

Rozšířená nabídka nyní zahrnuje tato řešení:

  • průmyslový Ethernet prostřednictvím WLAN (point-to-point) 2,4 nebo 5 GHz
  • průmyslový Ethernet prostřednictvím Bluetooth (point-to-point nebo multi-point)
  • sériová linka prostřednictvím Bluetooth (point-to-point nebo multi-point)

Řešení problémů systémových integrátorů v případech, kdy se mají průmyslový Ethernet nebo sériová linka realizovat bezdrátově

Komunikační brány Anybus Wireless Bridge umožňují připojení průmyslových zařízení a sítí prostřednictvím bezdrátové linky, a ulehčují tím život integrátorům systémů a automatizačním technikům, kteří potřebují vytvořit spojení přes nebezpečné území, s těžko dostupnými lokalitami nebo pohyblivými zařízeními, kde je spojení kabelem těžko realizovatelné. Anybus Wireless Bridge je osvědčené řešení pro připojení sítí průmyslového Ethernetu, jako jsou Profinet, EtherNet/IP, BACnet/IP a Modbus TCP, stejně jako sériové linky, a umožňují uživatelům vytvořit bezdrátové spojení, které je velmi robustní a nepotřebuje údržbu.

V závislosti na tom, jaká struktura sítě je třeba, mohou být komunikační brány Anybus Wireless Bridge použity pro nahrazení kabelového spojení point-to-point nebo pro připojení několika bezdrátových účastníků.

Průmyslová kvalita
„Na trhu je v současné době množství bezdrátových řešení, ale jen málo z nich poskytuje spolehlivé a robustní spojení využitelné v průmyslových podmínkách,“ komentuje Niklas Selander, Product Manager u společnosti HMS. „Náš výrobek Anybus Wireless Bridge pro Ethernet je populární už několik let. Protože trh s průmyslovou automatizací stále více spoléhá na bezdrátové sítě, rozšiřujeme nyní svou nabídku bezdrátových řešení. Řada Anybus Wireless Bridge je třetím pilířem naší nabídky komunikačních bran Anybus a doplňuje brány Anybus X a Anybus Communicator.“

Připojení zařízení – bezdrátově

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP