www.modernitovarna.com
EPLAN

24/7: podpora s vysokou hodnotou

Většina nadnárodních firem s celosvětovou působností pracuje často v nepřetržitém provozu. Projekty jejich zákazníků a vývoj nových produktů vyžadují přípravu kvalitní projektové dokumentace bez velkých časových rezerv. EPLAN podporuje tyto firmy při dosahování jejich cílů novou službou High Value Support - podpora s vysokou hodnotou. Firmy mohou využívat rozšířené služby včetně celosvětové nepřetržité telefonické podpory v anglickém jazyce, zaručené doby reakce do dvou hodin, analýzy problémů na dálku nástrojem Remote Tool a osobní péče o zákazníky prostřednictvím vedoucích technické podpory.

24/7: podpora s vysokou hodnotou
Bernd Schewior.jpg: «Pomáháme našim zákazníkům pracovat se softwarem EPLAN tak efektivně, jak je to jen možné, odkudkoliv na světě,» říká Bernd Schewior, ředitel EPLAN Professional Services.

Mnohé společnosti mají své závody po celém světě, takže jejich vývojová oddělení pracují vlastně nepřetržitě. Základní podmínkou je provozní spolehlivost a dostupnost systému - a požaduje se vysoká úroveň zákaznických služeb. S novou zpoplatněnou službou High Value Support nabízí společnost EPLAN plnou celosvětovou podporu. Klíčovým hráčům na trhu přináší celoroční nepřetržitou telefonickou podporu, zaručenou dobu odezvy technika firmy EPLAN do dvou hodin a osobní péči o zákazníka prostřednictvím vedoucích technické podpory. EPLAN si nabídkou této široké palety služeb klade vysoké cíle: «Pomáháme našim zákazníkům pracovat se systémem EPLAN tak efektivně, jak je jen možné, odkudkoliv na světě v kteroukoliv denní dobu,» říká Bernd Schewior, ředitel EPLAN Professional Services. Tato technická podpora je doplněna webovou službou EPLAN Solution Center s integrovanou znalostní databází, kde mohou zákazníci prostřednictvím klíčových slov vyhledávat řešení svých problémů a potřebnou dokumentaci, a rychle tak vyřešit své potenciální problémy.

Vedoucí technické podpory nabízejí osobní kontakt a jsou s prostředím a procesy svých zákazníků v důvěrném vztahu. Mají přehled o všech požadavcích na podporu a jsou odpovědní za to, aby se zákazníkům dostalo těch informací, které potřebují. Mají dlouholeté zkušenosti v oblastech technické podpory zákazníků a sofistikovaného systému údržby a těsně spolupracují s odborníky společnosti EPLAN v jednotlivých oborech.

Vaše potřeby uspokojí tři úrovně podpory

Jelikož každá firma má svou vlastní strukturu a tím jsou její požadavky na technickou podporu jsou odlišné, nabízí společnost EPLAN na výběr tři různé úrovně softwarových služeb. Základní úroveň EPLAN Basic Support, jež byla dříve nabízena jako součást sady standardních služeb, obsahuje všechny základní funkce technické podpory, včetně aktualizací softwaru, a dále přístup k webovým službám EPLAN Solution Center a EPLAN Data Portal a telefonickou podporu v pracovní dny mezi 8:00 a 17:00 v mnoha světových jazycích. Přístup ke službě EPLAN Solution Center byl do této sady přidán začátkem tohoto roku a přináší mnoho výhod, např. integrovanou znalostní databázi. Firmy, které uzavřou smlouvu na úrovni Premium Support, dostanou dodatečné výhody, např. kratší dobu čekání na zásah odborníka,  podporu více verzí programů a rozšířenou podporu pro IT aplikace. Nejvyšší úroveň, High Value Support, zahrnuje celé spektrum služeb firmám.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP