www.modernitovarna.com
Cognex Germany Inc

Společnost Cognex představuje špičkovou dekódovací technologii v nové kompaktní čtečce čárových kódů

Řada DataMan 280 kombinuje modulární konstrukci, snadné použití a nejnovější algoritmy pro vyšší čitelnost.

Společnost Cognex představuje špičkovou dekódovací technologii v nové kompaktní čtečce čárových kódů

Společnost Cognex Corporation představuje řadu čteček kódů DataMan® 280, které jsou navrženy pro řešení široké škály identifikačních aplikací, včetně náročných aplikací 1D, 2D a přímého značení dílů (DPM) ve výrobě a logistice.

"Společnost Cognex se specializuje na dekódování nejobtížněji čitelných kódů s nejvyšší rychlostí a přesností," řekl Carl Gerst, výkonný viceprezident společnosti Cognex pro produkty a platformy. "Zařízení DataMan 280, optimalizované pomocí našich nejnovějších patentovaných dekódovacích algoritmů, kombinuje pokročilé technologie prémiových ID platforem společnosti Cognex v kompaktním a cenově výhodném pouzdře."

Výkonná a pro obsluhu přívětivá čtečka pro urychlení výroby

DataMan 280 je vybaven senzorem s vysokým rozlišením v kombinaci se systémem dynamické tvorby obrazu, který zlepšuje zpracování kódu a pokrytí. Tato technologie spolu s možnostmi připojení pro potřeby dnešní výroby v rámci Průmyslu 4.0 umožňuje uživatelům spolehlivě číst složité kódy a zároveň zlepšuje celkovou efektivitu zařízení (OEE) a propustnost.

V kombinaci se systémem Cognex Edge Intelligence (EI) poskytuje DataMan 280 pokročilé funkce Průmyslu 4.0, jako je snadné připojení přes webový prohlížeč, správa zařízení, monitorování výkonu a rychlé ukládání obrazů. Umožňuje uživatelům konfigurovat více zařízení najednou a během několika minut začít sledovat důležité ukazatele výkonu systému. Operátoři mohou identifikovat trendy a rychle zasáhnout, když zjistí poklesy výkonu.

Modulární konfigurace a konstrukce pro jakoukoli aplikaci čtení kódů

Modulární hardware včetně světel a objektivů vyměnitelných v terénu a nejnovějších softwarových algoritmů lze nakonfigurovat tak, aby vyřešil jakýkoli problém se čtením kódů. Čtečku DataMan 280 lze nakonfigurovat v rovném, nebo v pravém úhlu pro stísněné prostory a je kompatibilní s většinou příslušenství řady DataMan 260 pro snadnou modernizaci. Pro aplikace s větším zorným polem a vícestranným skenováním při vysokých rychlostech, lze nasadit více čteček společně.

DataMan 280 je díky své modularitě hardwaru a softwaru ideální pro aplikace založené na čtení štítků a DPM kódů v široké škále průmyslových prostředí. Příkladem může být dekódování obtížných DPM kódů na náročných površích automobilových dílů, přesné čtení a sledování malých DPM kódů na lékařských přístrojích, nebo spolehlivé čtení kódů na vysokorychlostních balicích linkách. DataMan 280 umožňuje spolehlivě realizovat i takové úlohy, jako je současné čtení více kódů v zorném poli, skenování prezentací a čtení 1D a 2D kódů na paletách za reflexní fólií.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP