www.modernitovarna.com
NSK

Lineární vedení řady NH/NS od NSK jsou přínosem pro oděvní průmysl a textilní tiskařské stroje

Přední specialista na vývoj a výrobu vysokorychlostních průmyslových digitálních tiskáren pro oděvní a textilní průmysl těží z mnoha výhodných vlastností lineárních vedení řady NH/NS od NSK. V nejnovější digitální tiskárně se používá lineární vedení se speciální povrchovou úpravou, která je chrání před opotřebením, což je vzhledem ke kapacitě stroje důležitý atribut.

Sítotiskový stroj nové generace představuje pro textilní dekoratéry a výrobce oděvů jedinečný nástroj pro zvládnutí současných i budoucích výzev textilního dodavatelského řetězce. Velkokapacitní stroj zvládne ročně až stovky tisíc výtisků.

Všechny plně integrované tiskové systémy, které společnost vyrábí, přinášejí zákazníkům vysokou kvalitu, spolehlivost a užitnou hodnotu, ale splnění těchto cílů znamená použití vhodně specifikovaných komponent.

Při vývoji nové tiskárny společnost věděla, že lineární vedení, které bude zajišťovat pohyb ve všech osách, bude muset překonat specifické problémy. Vnitřní část tiskárny je pro lineární vedení náročným prostředím, protože kombinace vlhkosti a výparů z procesu tisku způsobuje rychlé opotřebení.

Výrobce strojů trval na prvotřídních značkových produktech a spolehlivých dodavatelích, a proto se obrátil na firmu NSK. Tým odborníků NSK provedl komplexní analýzu aplikace a pracovního prostředí a doporučil lineární vedení řady NH/NS, která mají speciální povrchovou úpravu, jež je chrání před opotřebením.

Lineární vedení řady NH/NS mají řadu pozoruhodných vlastností, včetně velké trvanlivosti. Dosahují jich četnými inovacemi, jako je např. speciálně vyvinutá geometrie kuličkových drážek. Navíc až o 30% větší dynamická únosnost (ve srovnání s produkty předchozí generace) přináší také dvojnásobnou únavovou trvanlivost ve výrazně kompaktnějším a lehčím formátu a koncovým uživatelům umožňuje dosáhnout delší životnosti zařízení. K dispozici jsou vedení s povrchovou úpravou funkčním chromováním za nízké teploty, popř. pochromovaná v lázni za přítomnosti fluoridů, které zajišťují ještě větší odolnost, zatímco verze z korozivzdorné oceli jsou ideální pro použití v potenciálně korozivním prostředí.

Kromě výhodných technických vlastností lineárních vedení řady NH/NS chtěl výrobce průmyslových digitálních tiskáren od svého potenciálního dodavatele flexibilitu, protože firma rychle roste, sortiment se mění a je třeba udržet krátké vývojové cykly od konstrukčních prací po uvedení na trh. Společnost NSK je schopná díky svým strategicky umístěným výrobním závodům a skladovacím centrům po celé Evropě zaručit svým zákazníkům plnou podporu a rychlou reakci na jejich poptávky.

Video o lineárních vedeních NH/NS je k dispozici na YouTube na adrese https://youtu.be/_62TERdoodU

- Speciální povrchová úprava na lineárních vedeních řady NH/NS poskytuje ochranu před agresivním pracovním prostředím uvnitř digitálních tiskáren


Lineární vedení řady NH/NS od NSK jsou přínosem pro oděvní průmysl a textilní tiskařské stroje

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP