www.modernitovarna.com
TME News

Nabídka superkondenzátorů u Transfer Multisort Elektronik obohacená o nové SPSCAP produkty

Transfer Multisort Elektronik (TME), polský distributor komponentů, rozšiřuje své portfolio superkondenzátorů o 15 nových SPSCAP výrobků.

Nabídka superkondenzátorů u Transfer Multisort Elektronik obohacená o nové SPSCAP produkty

V posledních letech se poptávka po superkondenzátorech dramaticky zvýšila, protože umožňují uchovávání energie a udržování napětí v provozních podmínkách a na místech, kde nejsou použitelné konvenční baterie. Odvětví, kde jsou superkondenzátory v současné době nejoblíbenější, je mimo jiné automobilový průmysl, kde se používají v hnacích ústrojích elektrických vozidel (EV), a sítě internetu věcí (IoT), kde kondenzátory mohou podporovat procesy skladování energie. Stávají se také běžnými ve spotřební elektronice, používají se v subsystémech blesků u fotoaparátů v chytrých telefonech, stejně jako ve zdrojích nepřerušovaného napájení atd. Vzhledem k rostoucímu zájmu o superkondenzátory bude mít přístup k robustním a spolehlivým kanálům dodavatelského řetězce zásadní význam.

SPSCAP komponenty, které v současné době TME nabízí, jsou k dispozici v široké škále kapacitních hodnot, od 1 F do 3000 F. Ve válcovém krytu kondenzátorů se nachází acetonitrilový elektrolyt, a jejich jmenovité napětí je 2, 7 VDC, 2,85 VDC nebo 3 VDC. Jsou dodávány s připojenými axiálními nebo radiálními kolíky. Součástí nabídky jsou také 16 V moduly určené pro práci s vyšším napětím. Rozsah provozních teplot všech uvedených suprakondenzátorů je -40 °C až 65 °C. V závislosti na konkrétním modelu je životnost těchto výrobků od 500 000 do 1 milionu pracovních cyklů.


Nabídka superkondenzátorů u Transfer Multisort Elektronik obohacená o nové SPSCAP produkty

"TME má již dnes bohatou nabídku kondenzátorů. Její rozšíření o superkondenzátory SPSCAP dává našemu produktovému portfoliu nový rozměr. Díky tomu budeme schopni pomoci zákazníkům dostát technickým výzvám, které přinášejí nové trendy v elektronice," vysvětluje Adam Kuczyński, spoluzakladatel a ředitel vývoje v TME. "Komponenty zahrnuté do nabídky SPSCAP se vyznačují impozantním výkonem a vysokou spolehlivostí. Díky těmto vlastnostem budou pro naše zákazníky velmi atraktivní nabídkou."

Superkondenzátory SPSCAP dostupné u TME byly optimalizovány pro použití, kde je vyžadován rychlý přísun velkého množství energie. Nabídka obsahuje komponenty, které vydrží impulzní proudy až 2368 A.

Více informací o těchto superkondenzátorech: https://www.tme.com/us/en-us/katalog/?search=spscap&s_field=1000011&s_order=desc

www.tme.com
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP