www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

HMS rozšiřuje nabídku služeb pro vzdálenou správu Netbiter Remote Management

Společnost HMS Industrial Networks rozšiřuje svou nabídku pro vzdálenou správu Netbiter Remote Management o tři různé služby určené pro různé potřeby uživatelů. Vyhrazené služby umožňují současně realizovat rychlé spojení s jedním vzdáleným strojem stejně jako vytvořit systém vzdálené správy pro náročné projekty s mnoha zařízeními a uživateli. HMS současně uvádí na trh komunikační bránu Netbiter EasyConnect (EC310) s komunikací výhradně po Ethernetu.

HMS rozšiřuje nabídku služeb pro vzdálenou správu Netbiter Remote Management
Tři různé služby
Netbiter je cloudová služba pro vzdálenou správu zařízení, jako jsou elektrogenerátory, PLC, snímače, zásobní nádrže apod. Uživatel připojí ke svému zařízení komunikační bránu Netbiter a zaregistruje se do datového centra Netbiter Argos (www.netbiter.net), kde potom může on-line přistupovat k provozním údajům svého zařízení. Netbiter nyní zahrnuje tři rozdílné služby.

• Remote Access (dálkový přístup): zdarma, součást komunikační brány Netbiter
Umožňuje otevřít zabezpečený tunel k PLC nebo podobnému zařízení, jehož prostřednictvím potom mohou být v podstatě odkudkoliv nastavovány parametry zařízení nebo vytvářeny a odlaďovány programy pro PLC. Uživatel používá svůj programovací nebo konfigurační software stejně, jako by byl na místě instalace.

• View and Control (dohled a ovládání): zdarma, součást komunikační brány Netbiter
Umožňuje uživateli na dálku spravovat jednotlivé zařízení. Uživatel může odkudkoliv online přistupovat k ovládacím obrazovkám, alarmům nebo trendům.

•Manage and Analyze (správa a analýza): předplacená služba
Pro velké systémy s mnoha zařízeními a uživateli. Uživatelé mohou individuálně přizpůsobit svoje rozhraní pro Netbiter Argos a integrovat data do svého vlastního systému prostřednictvím Netbiter Argos API.

Realizace internetu věcí
„Naše nová nabídka služeb představuje další krok, jímž usnadňujeme našim zákazníkům on-line přístup k jejich vzdáleným provozním zařízením,“ říká Henrik Arleving, Product Line Manager společnosti HMS Industrial Networks. „Nyní můžeme nabídnout rychlé a snadné řešení pro vzdálený dohled nad jediným zařízením stejně jako pro složitý systém s mnoha zařízeními a uživateli. Netbiter nyní vyhovuje ještě více požadavkům pro vzdálenou online správu provozních zařízení a umožňuje realizovat myšlenku internetu věcí.“

Nová komunikační brána
Společnost HMS nabízí novou komunikační bránu, Netbiter EC310, která posílá data ze vzdáleného zařízení výhradně prostřednictvím Ethernetu. Doplňuje nabídku komunikačních bran EC350, které jsou schopné komunikace po Ethernetu i prostřednictvím mobilních sítí (3G/GPRS).

Co je Netbiter?
Netbiter je nástroj pro vzdálený dohled nad průmyslovými zařízeními a jejich online ovládání.

Komunikační brána Netbiter připojuje vzdálené zařízení v provozu k datovému centru Netbiter Argos, kam zasílá jeho provozní data. Tento cloudový server sbírá a ukládá data z provozních zařízení a umožňuje uživatelům vytvářet statistické přehledy a zprávy o výkonnosti jednotlivých zařízení. Na www.netbiter.net může uživatel prostřednictvím grafické obrazovky online sledovat stav zařízení a ovládat je.

O službách Netbiter se více dozvíte na nové webové stránce www.netbiter.com.

Obrázky:

HMS rozšiřuje nabídku služeb pro vzdálenou správu Netbiter Remote Management
Ovládání jednoho zařízení nebo celého závodu online
HMS rozšiřuje nabídku služeb pro vzdálenou správu Netbiter Remote Management
Komunikační brána EC310 posílá data z připojeného zařízení do datového centra Netbiter Argos

Více na www.netbiter.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP