www.modernitovarna.com
Hexagon Manufacturing Intelligence News

SPOLEČNOST HEXAGON POSKYTUJE ZÁKAZNÍKŮM MĚŘICÍCH SOND, SKENERŮ A NÁSTROJOVÝCH SOND PRO OBRÁBĚCÍ STROJE RYCHLÝ PŘÍSTUP K TÉMĚŘ 200 KUSŮM PŘÍSLUŠENSTVÍ PROSTŘEDNICTVÍM ROZŠÍŘENÍ ONLINE OBCHODU

Nově dostupný sortiment umožňuje rychlý online nákup náhradních dílů a vylepšení měřicích a obrobkových sond pro obráběcí stroje.

SPOLEČNOST HEXAGON POSKYTUJE ZÁKAZNÍKŮM MĚŘICÍCH SOND, SKENERŮ A NÁSTROJOVÝCH SOND PRO OBRÁBĚCÍ STROJE RYCHLÝ PŘÍSTUP K TÉMĚŘ 200 KUSŮM PŘÍSLUŠENSTVÍ PROSTŘEDNICTVÍM ROZŠÍŘENÍ ONLINE OBCHODU

Divize Manufacturing Intelligence společnosti Hexagon oznámila, že do svého online obchodu pro zákazníky v Evropě, na Středním východě a v Africe (EMEA) přidala řadu příslušenství pro zařízení pro měření na obráběcích strojích (MTM). Zařízení MTM společnosti Hexagon, která lze instalovat do obráběcích strojů téměř všech značek a která jsou kompatibilní se všemi hlavními řídicími jednotkami obráběcích strojů, nashromáždila v regionu EMEA rozsáhlou instalační základnu. Díky online objednávkám mají uživatelé měřicích obrobkových sond a nástrojových sond pro ustavení nástroje a detekci poškozeného nástroje rychlý přístup k příslušenství, které potřebují k údržbě a zlepšení kvality a spolehlivosti svých zařízení.

Produkty dostupné v internetovém obchodě zahrnují doteky pro sondy, adaptéry snímačů a doteků a střižné kolíky, kalibrační sady, teplotní čidla, úložné boxy, baterie a mnoho dalšího příslušenství. Všechny tyto položky jsou vysoce kvalitní originální výrobky, které zaručují spolehlivost, podporují bezpečnost výroby a pomáhají chránit výrobce před výpadky výroby.

Manuel Müller, manažer produktového marketingu divize Manufacturing Intelligence společnosti Hexagon, říká: "Používání originálního příslušenství Hexagon pro obrobkové sondy a nástrojové sondy pro ustavení nástroje a detekci poškozeného nástroje zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu a spolehlivost měření ve výrobním procesu. Všechny produkty jsou testovány a ověřeny společností Hexagon a jsou prověřené na trhu. Díky tomu, že jsou tyto produkty dostupné online, mohou naši zákazníci nakupovat naše příslušenství ještě rychleji a pohodlněji."

Příslušenství pro měřicí a obrobkové sondy určené pro obráběcí stroje je nyní k dispozici v internetovém obchodě divize Manufacturing Intelligence společnosti Hexagon. Produkty jsou připraveny k online nákupu v regionu EMEA (kromě Ruska a Turecka).

www.hexagonmi.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP