www.modernitovarna.com
Alfalaval News

Rozšířená řada membránových ventilů Unique DV-ST UltraPure firmy Alfa Laval zvyšuje efektivitu aseptických procesů

Společnost Alfa Laval rozšiřuje svou řadu membránových ventilů Unique DV-ST UltraPure, aby vyhověla narůstající poptávce po zefektivnění aseptických procesů.

Rozšířená řada membránových ventilů Unique DV-ST UltraPure firmy Alfa Laval zvyšuje efektivitu aseptických procesů

Zcela nová řada přichází se štíhlejšími pohony a optimalizovanými lehkými litými tělesy ventilů s volitelnými prvky zajišťujícími bezkonkurenčně hospodárný provoz. Vylepšená řada Unique DV-ST UltraPure je plně přizpůsobitelná a může tak splnit prakticky každý požadavek potravinářského a farmaceutického průmyslu.

Pohony, které šetří místo, a lehká litá tělesa ventilů zajišťující optimální funkci jsou inovace, které stojí za vylepšenou řadou DV-ST UltraPure. Tyto menší aseptické membránové ventily přináší velké zisky - od nižších celkových provozních nákladů po hmatatelnou udržitelnost.

„Díky těmto vylepšením jsou naše membránové ventily Unique DV-ST UltraPure bezkonkurenční“, říká Paw Kramer, portfolio manažer pro ventily a automatizaci, Alfa Laval.

Menší půdorys pohonu, velký výkon

Na velikosti záleží. Nový štíhlý pohon (SS/SL) DV-ST UltraPure z nerezové oceli je o 42% lehčí, 25% kompaktnější a 17% nižší než většina pohonů. Další plus: je energeticky efektivnější kvůli snížené spotřebě vzduchu. Tyto plně svařované bezúdržbové pohony, které se testovaly pro milión zdvihů bez servisu, jsou schopné pracovat se širokým rozsahem tlaků. Volitelné doplňky zahrnují omezovač zdvihu, indikaci ekonomické polohy ventilu a komplexní automatizované snímání polohy a ovládání ventilu.


Rozšířená řada membránových ventilů Unique DV-ST UltraPure firmy Alfa Laval zvyšuje efektivitu aseptických procesů

Nová litá tělesa ventilů s optimalizovaným výkonem (OV)

K tělesům ventilů z rodiny DV-ST UltraPure se připojují nová litá tělesa s optimalizovaným výkonem dle normy ASME BPE. Konstrukčně jsou založena na výpočetních analýzách dynamiky kapalin a jsou v průměru o 36% lehčí než standardní litá tělesa ventilů a mají mnohem menší rozměr sedla. To se projevuje v benefitech jako jsou: snížené náklady na instalaci díky menšímu půdorysu; rychlejší a energeticky efektivnější cykly čistění, protože se při sterilizaci ohřívá méně oceli; menší celkové provozní náklady kvůli menším membránám, pákám nebo pohonům; a bezpečná, snadná a levná údržba.

Konstrukční návrh podle přesných specifikací zákazníka

Plně přizpůsobitelná vylepšená řada ventilů Unique DV-ST UltraPure splňuje prakticky každý požadavek aseptických procesů. Je doplněna dokumentací Alfa Laval Q-doc pro plnou dohledatelnost dílů a bezproblémovou kvalifikaci a validaci procesů

Abyste se o vylepšené řadě Unique DV-ST UltraPure firmy Alfa Laval dověděli více, navštivte www.alfalaval.com/unique-dv-st-ultrapure/

www.alfalaval.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP