www.modernitovarna.com
Southco

Nová atraktivní magnetická aretace M5 od Southco drží panely i dveře na místě

Společnost Southco představila nejnovější výrobek ze své úspěšné řady magnetických zarážek, jejichž nová verze kombinuje sílu a styl. Nová magnetická aretace vyrobená z nerezové oceli kombinuje vysoce leštěný povrch s výkonem magnetů ze vzácných zemin a poskytuje tak robustní a atraktivní řešení pro zajištění dveří či panelů v otevřené nebo zavřené poloze.

Nová atraktivní magnetická aretace M5 od Southco drží panely i dveře na místě

Magnetická aretace M5 od společnosti Southco poskytuje spolehlivou alternativu dveřním aretacím, velmi dobře se hodí pro prostředí s vysokými vibracemi a může být nastavena na nominální přídržnou sílu od 50 do 118 N (11–26 lbs) pro přizpůsobení různým velikostem a hmotnostem dveří, a to při značné toleranci nesouososti. S jednoduchou funkčností „tlakem zavři“ a „tahem otevři“ i stylovým vzhledem vysoce leštěné nerezové oceli nabízí magnetická aretace M5 atraktivní řešení pro skříně a dveře v nejrůznějších aplikacích.

Magnetické aretace M5 jsou dostupné v řadě otočných a výškových provedení, jež umožňují horizontální i vertikální instalaci, a jako pevné zarážky, které mohou být zapuštěné nebo montované přímo na povrch, takže jsou vhodné pro širokou řadu rozměrů dveří, panelů a oken. Otočné aretace lze snadno nastavit, aby držely v požadovaném úhlu, a jsou opatřeny povrchovou pryžovou nárazovou vrstvou pro minimalizaci hluku při zavírání či při výskytu vibrací a také pro ochranu proti poškrábání protikusu.

Globální produktová manažerka Cindy Bartová uvádí: „Magnetické aretace M5 od společnosti Southco navržené jako doplňkové aplikace pro železniční vozidla, autobusy a lodní vybavení poskytují sílu nutnou pro udržení dveří a panelů v požadované poloze a přinášejí široké možnosti konfigurace pro flexibilní montáž a vyrovnání. Díky provedení z vysoce leštěné nerezové oceli nabízí M5 výjimečnou odolnost proti korozi v náročných prostředích.“

Pro další informace o vlastnostech magnetické aretace M5 navštivte webovou stránku iwww.southco.com/M5-7, nebo napište e-mail na oddělení 24/7 zákaznického servisu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP