www.modernitovarna.com
Sandvik Coromant News

Společnost Sandvik Coromant jmenovala nového Sales Cluster Managera pro střední Evropu

Aby podpořila další rozvoj své zákaznické základny v Evropě, jmenovala společnost Sandvik Coromant, která zaujímá vedoucí postavení v oblasti obrábění kovů, Simona Kupljena Sales Cluster Managerem pro střední Evropu.

Společnost Sandvik Coromant jmenovala nového Sales Cluster Managera pro střední Evropu

Jeho jmenování se časově shoduje s centralizací manažerských funkcí probíhající v rámci organizace v regionu střední Evropy, která zahrnuje také přesun centrály společnosti Sandvik Polska z Varšavy do Katovic.

Aby ještě více podpořilo proaktivní způsoby práce, rozhodlo se vedení prodejní oblast Sandvik Coromant pro střední Evropu (SACE) přeskupit trh. V rámci těchto změn přesunula společnost Sandvik Coromant svou varšavskou centrálu do Katovic.

Díky tomu, že se výrobní závod, školicí středisko Sandvik Coromant a korporátní služby pro zákazníky i zaměstnance ocitnou v těsném sousedství, podpoří tento krok užší spolupráci napříč organizací Sandvik Coromant Poland.

V souvislosti s těmito změnami byl Simon Kupljen jmenován Sales Cluster Managerem společnosti Sandvik Coromant pro střední Evropu, dále Country Sales Managerem společnosti Sandvik Coromant Poland a výkonným ředitelem společnosti Sandvik Polska. Na této pozici Simon nahradí Alfreda Zachwieje, který po 34 letech práce ve společnostech Sandvik a Sandvik Coromant odchází do důchodu.

Simon Kupljen, který od roku 2005 zastával ve společnosti Sandvik Coromant různé pozice, přináší do Polska a širšího středoevropského prodejního týmu patnáct let zkušeností v oblasti strojního obrábění a inženýrských služeb. Před svým jmenováním zastával Simon pozici obchodního manažera pro oblast západního Ruska. Po dobu, po níž zastával tuto funkci, implementoval různé metody poskytování služeb orientovaných na zákazníka, které mají zajistit cílenou podporu zákazníků společnosti Sandvik Coromant v Rusku.

V této své nové pozici bude Simon rozvíjet zákaznicky orientovanou strategii společnosti Sandvik Coromant v cenných výrobních ekonomikách střední Evropy, jako je Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, region ADRIA a samozřejmě Polsko.

„Střední Evropa se pyšní bilancí rozvoje a růstu, jíž se může vyrovnat jen několik málo dalších regionů,“ vysvětluje Simon. „Přestože některé z nich se řadí mezi rozvíjející se ekonomiky, mnohé z těchto zemí si již v globálním výrobním prostoru získaly vynikající pověst, a proto jsou pro společnost Sandvik Coromant pevnou součástí trhu. Taková obrovská příležitost k rozvoji obchodu vyžaduje přizpůsobený a na zákazníka orientovaný přístup, který se společnost Sandvik Coromant snaží nabídnout – zejména tržním segmentům vyznačujícím se vysokou odborností, jako je letecký nebo automobilový průmysl.“

V rámci své nové role bude Simon Kupljen zastávat pozici Country Sales Managera společnosti Sandvik Coromant Poland, generálního ředitele Sandvik Polska, generálního ředitele Sandvik CZ s.r.o. se sídlem v České republice, Sandvik Slovakia s.r.o. se sídlem na Slovensku, Sandvik Magyarország Kft. se sídlem v Maďarsku a Sandvik SRL v Rumunsku.

Chcete-li se o společnosti Sandvik Coromant a jejích globálně poskytovaných službách dozvědět více, zde můžete navštívit její webové stránky.

www.sandvik.coromant.com
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP