www.modernitovarna.com
SCHUNK News

POSKYTUJE VYŠŠÍ BEZPEČNOST PLÁNOVÁNÍ PRO AUTOMATIZAČNÍ APLIKACE

Nové středisko aplikací CoLab v lokalitě Brackenheim-Hausen poskytuje zákazníkům dostatek prostoru pro testování jejich automatizačních řešení v realistickém prostředí a pro jejich ověření odborníky SCHUNK. Aplikační středisko se zaměřuje zejména na nové technologie a oblasti použití.

POSKYTUJE VYŠŠÍ BEZPEČNOST PLÁNOVÁNÍ PRO AUTOMATIZAČNÍ APLIKACE

Možnosti toho, jak automatizovat, jsou rozmanité a nové technologie neustále rozšiřují jejich spektrum. Nejistoty často brání uživatelům v implementaci automatizovaných procesů, přestože je zde neobjevený potenciál. Je plánovaná aplikace kobota proveditelná z technického hlediska? Je vybrané uchopovací řešení to pravé pro optimální manipulaci s mým obrobkem? Dosáhneme požadované doby cyklu? To je důvod, proč společnost SCHUNK rozšířila svou nabídku služeb a založila nové aplikační středisko: takové otázky nezůstanou nezodpovězeny. Středisko CoLab nabízí zákazníkům nezbytný rámec pro diskusi a vývoj řešení pro jejich aplikace s podporou aplikačních techniků SCHUNK. Středisko CoLab je rozděleno na malé buňky pro lehký design, průmyslové roboty a nastavení testů. Pro nalezení vhodného řešení praktických problémů je k dispozici dvanáct průmyslových robotů a kobotů. „Podporujeme naše zákazníky v CoLabu a rychle a pohodlně zpřístupňujeme široké portfolio produktů SCHUNK pro vývoj vhodného řešení pro jakoukoli aplikaci. Během naší validace máme možnost posoudit jakýkoli speciální požadavek a nabídnout uspokojivou odpověď na všechny otázky, vysvětluje Dr. Ing. Fabian Ballier, vedoucí týmu CoLab.

CoLab se zaměřuje na nové technologie SCHUNK a oblasti použití. Ballier a jeho kolegové nabízejí podporu aplikací s novým chapadlem SCHUNK ADHESO a poskytují testovací prostředí pro aplikace s magnetickými chapadly. Ve většině aplikací se používají lehké roboty. Bez problémů lze implementovat také konvenční průmyslové roboty jiných výrobců. „CoLab nám nabízí příležitost otevírat společně s našimi zákazníky nové oblasti použití a shromažďovat zkušenosti s používáním nových technologií. Uživatelé mají možnost sami vidět, jak by řešení mohlo fungovat, a předem si jej otestovat, “zdůrazňuje Ballier. Zákazníci mohou CoLab navštívit osobně nebo prostřednictvím digitálních schůzek a webinářů. Kdokoli, kdo se zajímá o validaci řešení automatizace předem, se může obrátit na svého konzultanta terénního servisu SCHUNK nebo náš technický prodejní tým.

www.schunk.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP