www.modernitovarna.com
EPLAN

EPLAN Data Portal se rozšířil o více výrobců a obsahuje 350 000 komponent

EPLAN Data Portal nyní zahrnuje více než 350 000 komponent od 56 výrobců. Novými přírůstky jsou vysokonapěťové proudové spínače General Electric (GE), pneumatické a hydraulické komponenty Numatics, komponenty od firem Omron a Murrelektronik (např. provozní rozbočovače) a kabely od výrobců Schweiger, Sigmatec, Stego a TKD Kabel.

EPLAN Data Portal se rozšířil o více výrobců a obsahuje 350 000 komponent
dataportal.jpg: Rozšířená a aktualizovaná data komponent v EPLAN Data Portal urychlují konstrukční práce

Efektivita konstrukčních prací začíná u těch nejmenších dílů – u standardních komponent přidaných do projektu prostřednictvím platformy EPLAN Data Portal. Uživatel tak může pracovat mnohem rychleji, efektivněji a s daty ověřenými přímo výrobci jednotlivých komponent. Ke 48 výrobcům zastoupeným v portálu přibylo v současné době osm nových a katalog produktů byl doplněn a inovován.

Prvním příkladem je GE: výrobce uložil do portálu 700 nových záznamů o svých výrobcích z oblasti vysokonapěťových spínačů včetně souvisejících obrázků. Makra k těmto spínačům zjednodušují elektrotechnický návrh zařízení v systému EPLAN.

Novým členem v portálu je také výrobce automatizační techniky Murrelektronik. Do portálu byly integrovány jeho provozní rozbočovače, kabely, bezpečnostní technika a zdroje. Uživatelům je k dispozici 270 datových záznamů s obrázky včetně maker ve 2D i 3D.

Dalším novým přírůstkem v portálu je americká společnost Numatics, přední výrobce komponent v oblasti pneumatických a hydraulických pohonů. Konstrukci fluidních mechanizmů výrazně urychlí více než 100 000 datových záznamů ventilů.

Firma A. Schweiger GmbH dodala do portálu více než 130 datových záznamů a dokumentů v PDF pro nový systém připojení motorů EcoMolded. V sortimentu jsou k dispozici jako katalogové produkty kabely se zalitými konektory pro pohony Siemens, Fanuc, SEW, Bosch Rexroth, Beckhoff, B&R, Elau a další. Novinkami v portálu jsou také PLC Sigmatek a komponenty od firem Omron, Stego a TKD Kabel.

Inovované katalogy produktů


Výrobci, kteří už jsou v portálu zastoupeni, např. Phoenix Contact, rozšířili a inovovali svou nabídku produktů. Nově přibylo nebo bylo upraveno více než 20 000 záznamů – přibližně 12 400 z nich jsou makra, z nichž 600 je ve 3D. Například firma B&R přidala více než 2 500 dílů z oblastí napájecích zdrojů, generátorů, PLC a konektorů. Další komponenty přidaly společnosti jako ABB, Weidmüller a Sick.

Svůj sortiment v portálu doplnila i firma Festo. V současné době má v portálu více než 34 000 záznamů – z nich přibližně 20 000 jsou funkční makra a téměř 9 000 jsou grafická makra ve 2D. Společnost z Esslingenu pokrývá široké pole pneumatických a elektrických prvků a komponent pro mechanickou konstrukci i pro procesní výrobu. Firma se tak stala průkopníkem, protože do portálu integrovala produkty ze všech oborů své nabídky.

EPLAN Data Portal se rozšířil o více výrobců a obsahuje 350 000 komponent
 
dataportal2.jpg: Mnohé společnosti, jako např. GE, Murrelektronik, Sigmatek a Omron, zpřístupnily data svých výrobků do EPLAN Data Portal. V portálu je nyní zastoupeno 56 výrobců.

Krátce:
EPLAN Data Portal je centralizovaná databáze, na kterou se spoléhá stále více výrobců i rostoucí počet uživatelů systému EPLAN (v současnosti 47 000 uživatelů). Dobře připravená data přinášejí výhody oběma stranám. EPLAN Data Portal spojuje dva světy: výrobců komponent a jejich uživatelů.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP