www.modernitovarna.com
Alfalaval News

Digitální senzory zajišťují spolehlivé monitorování stavu čerpadla

„Každý bit shromážděných dat pomáhá zefektivnit provoz vašeho závodu…“ John Walker, manažer portfolia, čerpadla, Alfa Laval.

Digitální senzory zajišťují spolehlivé monitorování stavu čerpadla

Nové monitorování stavu hygienických čerpadel

Zavádíte digitalizaci do svých hygienických procesů? Nikdy nebyl příhodnější čas – s novým bezdrátovým monitorem stavu Alfa Laval CM (condition monitor). Digitální senzory monitorují u vašeho rotačního zařízení vibrace, teplotu a celkovou dobu provozu – tři nejvyužívanější parametry pro detekci a diagnostiku chyb.

Jak to funguje

Tajemstvím snadno instalovatelné a použitelné Alfa Laval CM jsou bezdrátové digitální senzory, které bezpečně a zabezpečeně odesílají data do chytrých telefonů a tabletů v blízkém okolí. Intuitivní aplikace usnadňuje technikům údržby identifikaci odchylek od srovnávacího výkonu a určení správného okamžiku pro servis.

Inteligentní prediktivní údržba

Prediktivní údržba minimalizuje neplánované prostoje a maximalizuje efektivitu zařízení. Snižuje tak celkové náklady na vlastnictví – nejen vašeho rotačního zařízení, ale i vašich hygienických výrobních linek.

„Data o výkonu a analýza trendů ze zařízení CM podporují informované rozhodování o údržbě,“ říká John Walker, manažer portfolia, čerpadla, Alfa Laval. „A tím se zlepšuje celková efektivita provozu.“

Jaké výhody to přináší?

  • Zajišťuje maximální provozuschopnost a spolehlivost zařízení.
  • Zvyšuje efektivitu závodu.
  • Chrání cenné zařízení.
  • Zvyšuje bezpečnost pracovníků.
  • Zefektivňuje náklady na údržbu.

Zpočátku bylo zařízení CM optimalizováno pro použití s objemovými čerpadly Alfa Laval SX a SRU. Po přizpůsobení může monitorovat další rotační zařízení, jako jsou míchadla nebo mixéry.

Využívejte lépe své hygienické výrobní linky s přechodem na Průmysl 4.0 s bezdrátovým monitorem stavu Alfa Laval CM.

Více informací o Alfa Laval CM najdete zde - https://www.alfalaval.com/products/fluid-handling/automation/sensing-and-control/cm/

www.alfalaval.cz

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP