www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS Networks získala certifikát IEC 62443-4-1 pro životní cyklus vývoje kyberneticky bezpečných produktů

Od října 2020 je společnost HMS Networks certifikována podle normy IEC 62443-4-1:2018. Proces certifikace vedený firmou TÜV Rheinland ověřil procesy životního cyklu vývoje bezpečných produktů pro průmyslovou automatizaci a řídicí systémy.

Společnost HMS Networks získala certifikát IEC 62443-4-1 pro životní cyklus vývoje kyberneticky bezpečných produktů

Zabezpečení prostřednictvím certifikovaných vývojových procesů

Norma IEC62443-4-1 (Security for industrial automation and control systems - Part 4-1: Secure product development lifecycle requirements) je součástí souboru norem IEC 62443-4:2018(E), který specifikuje požadavky na procesy vývoje bezpečných produktů používaných v průmyslové automatizaci a řídicích systémech. Získání certifikátu shody s požadavky IEC 62443-4-1 je dalším krokem firmy HMS na cestě k zajištění kybernetické bezpečnosti. Certifikát potvrzuje, že firma HMS uplatňuje procesy vyžadované pro návrh bezpečných produktů, technologie pro odhalování a ošetřování zranitelností a je schopná transparentně spolupracovat se zákazníkem na snížení bezpečnostních rizik.

Vždy s ohledem na zabezpečení

„Průmyslová automatizace potřebuje partnery dodávající techniku a služby, které dokážou uživateli ochránit jeho nejcennější výrobní prostředky,“ říká Timo Van’t Hoff, provozní ředitel společnosti HMS. „Jestliže společnosti spolupracují s HMS, mohou si být jisté, že máme kybernetickou bezpečnost vždy na zřeteli a že s požadavky na zabezpečení nepřetržitě pracujeme v naší každodenní práci.“ Nová certifikace byla provedena nezávislou firmou TÜV Rheinland a certifikát podle IEC 62443-4-1 se stal součástí rozrůstajícího se seznamu certifikátů dokládajících, že HMS úspěšně pomáhá svým zákazníkům posilovat kybernetickou bezpečnost v oblasti průmyslové automatizace a řídicích systémů.

Více se dozvíte na www.anybus.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP