www.modernitovarna.com
Southco

Nová uzamykatelná zapuštěná madla od firmy Southco se rychle instalují a přinášejí větší zabezpečení

Uzamykatelná zapuštěná madla P2 Flush Pull Lockable od firmy Southco kombinují spolehlivost s rychlou instalací, typickou pro standardní produkty třídy P2, a se zvýšeným zabezpečením díky vestavěnému vačkovému zámku. Jednodílná montážní sestava vyžaduje jen jeden připravený otvor v panelu a je vybavena západkou, která při ustavení madla do otvoru ze zadní strany panelu zacvakne a drží madlo na místě bez dodatečných upevňovacích prvků. To zkracuje dobu montáže a snižuje náklady.

Nová uzamykatelná zapuštěná madla od firmy Southco se rychle instalují a přinášejí větší zabezpečení
Integrovaný zapuštěný zámek Southco přináší větší zabezpečení pro panely, dveře, skříně a různé kryty. Madla P2 Flush Pull Lockable se dodávají s držadlem vlevo nebo vpravo a na vyžádání s klíčem podle požadavků zákazníka. Zámek může být také zakódován tak, aby odpovídal jiným zámkům Southco v téže aplikaci, aby to pro uživatele bylo pohodlnější.

Manažer projektu James Stroud dodává: „Madla P2 Flush Pull Lockable jsou praktický a rychlý způsob, jak spojit spolehlivé otevírací madlo a bezpečné uzamčení v případech, kdy je třeba zvýšené zabezpečení.“

Pro více informací o funkcích a bezpečnosti uzamykatelných madel P2 Locking Handle Pull Assembly navštivte na www.southco.com nebo kontaktujte nepřetržitou zákaznickou podporu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP