www.modernitovarna.com
Kennametal

Kennmetal uvádí kulovou stopkovou frézu HARVITM I TE

Nová celokarbidová stopková fréza pro nejvyšší produktivitu a životnost nástroje při 3D frézování


Kennametal rozšířil svou řadu HARVITM I TE o čtyřbřitou kulovou stopkovou frézu HARVI I TE. Nástroj navržený pro vysoce produktivní 3D hrubovací a dokončovací operace přináší nižší náklady na obrábění díky maximálnímu úběru v široké řadě kovových materiálů.

Anatomie výkonného nástroje
Kulová stopková fréza HARVI I TE se vyznačuje inovativní patentovanou geometrií, která si vyžaduje podrobnější pohled. V nejkritičtější oblasti, kterou je kulová část břitu, je použita zvlněná kontura povrchu, která umožňuje zlepšený přítok chladiva do řezné zóny. Tento zvlněný tvar umožňuje vyšší posuvy a rychlosti, jakož i zvětšené hloubky řezu při zdokonaleném tlumení vibrací a nižších řezných silách.


Kennmetal uvádí kulovou stopkovou frézu HARVITM I TE

Maximální produktivita, maximální životnost nástroje v 3D frézovacích operacích: HARVI I TE, čtyřbřitá kulová stopková fréza se zvlněným reliéfem v kulové části

Na vnějším průměru tato plocha mění svůj tvar a přechází do excentrického odlehčení s fazetkou. Toto excentrické odlehčení s fazetkou poskytuje výjimečnou pevnost hrany, geometrickou přesnost, nižší řezné síly a činí tuto řadu stopkových fréz zcela univerzální.

Při návrhu nové celokarbidové stopkové frézy inženýři mysleli i na další zdokonalení geometrie tohoto čtyřbřitého nástroje, které zahrnuje zakřivené čelo, lamač třísek a proměnný úhel šroubovice.

Nabídka
Kulová stopková fréze HARVI I TE je k dispozici ve dvou různých délkách, v obou případech v rozsahu průměrů od 2 do 20 mm (1/16" až 1"). Normální délka je první volbou pro operace 3D kopírovacího frézování, zatímco dlouhé provedení nabízí dostatečnou délku (až 4x D) pro mnoho aplikací včetně rohového frézování, pokud je požadováno dokončování stěny i dna.


Kennmetal uvádí kulovou stopkovou frézu HARVITM I TE

Kulová stopková fréze HARVI I TE je k dispozici ve dvou různých délkách: normální (v palcových rozměrech bez odsazení, v metrických s odsazením) a dlouhé.


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP