www.modernitovarna.com
Southco

VYLEPŠENÉ PÁČKOVÉ ZÁVORY S VYNIKAJÍCÍM VÝKONEM A NOVÝMI MOŽNOSTMI PROVEDENÍ

Společnost Southco přidala ke svým páčkovým závorám C2 a uzavřeným páčkovým závorám C5 pryžové dorazy, které poskytují stálý přítlak a omezují opotřebení, vibrace a hluk. Dorazy s dlouhou životností mají velký mechanický výkon a kompenzují nepřesnou montáž.

VYLEPŠENÉ PÁČKOVÉ ZÁVORY S VYNIKAJÍCÍM VÝKONEM A NOVÝMI MOŽNOSTMI PROVEDENÍ
Páčkové závory C2 a C5 jsou v průmyslu osvědčené uzavírací mechanismy, testované ve zvlášť nepříznivých pracovních podmínkách. Uzavřené závory C5 jsou utěsněné proti vodě a prachu, a možnosti uzamčení u obou modelů poskytují možnost dodatečného zabezpečení. Jako další konstrukční provedení nabízí Southco pochromované závory C5 a závory C2 s dvěma novými typy hlavic: 7mm pravoúhlou a kolejničkovou.

Vedoucí projektu Tom Aukzemas říká: „Vylepšené verze našich závor C2 a C5 jsou ideální pro nové instalace stejně jako pro retrofit. Tyto závory díky snadné instalaci a provozu a elegantnímu tvaru s nízkým profilem splňují požadavky mnoha úloh.“

Pro více informací o vylepšených páčkových závorách C2 a C5 prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte naše oddělení nepřetržité zákaznické podpory emailem na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP