www.modernitovarna.com
BRADY

Tiskárna etiket a štítků BBP85™ pro velké formáty a vícebarevný tisk

Nová průmyslová tiskárna se vyznačuje jednoduchým ovládáním, vícebarevným tiskem a šířkou potiskovaného materiálu 254 mm

Tiskárna etiket a štítků BBP85™ pro velké formáty a vícebarevný tisk
Společnost Brady představuje zcela novou tiskárnu štítků a etiket BBP™85 pro velké formáty a vícebarevný termotransferový tisk. Výjimečně snadné je ovládání tiskárny pomocí dotykového displeje. Tiskárna BBP85 může tisknout vícebarevně na štítky a etikety do šířky 254 mm. Výhodná je kombinace s materiály značky Brady, které odolávají velmi náročným podmínkám v průmyslu a jejichž životnost ve venkovním prostředí je až deset let. Spolu s těmito kvalitními materiály jsou tiskárny štítků a etiket BBP85 optimálním řešením pro potisk bezpečnostních a identifikačních štítků na místě u zákazníka.

Velký formát, malé úsilí
Díky vícebarevnému tisku na štítky široké až 254 mm a o délce až 5 m neujde vaše sdělení pozornosti, i když bude umístěno na rozměrných zařízeních nebo v rozlehlých halách. S tiskárnou BBP85 získá každý člen týmu schopnost efektivně vytvářet plnobarevné štítky a etikety pro použití kdekoliv a kdykoliv v celém závodě. „Zákazníci jsou schopni za několik minut vytvořit své vlastní velké a vysoce kvalitní značení přímo ve svém závodě,“ říká Hilde De Swerdt, Product Marketing Manager Printing Systems ze společnosti Brady. „Kdokoliv z vašeho týmu může přijít k tiskárně a vytvořit si své štítky nebo etikety, a to jen s minimálním zaškolením.“

Nová tiskárna přichází s nejrychlejším a nejjednodušším ovládacím softwarem, který Brady nyní nabízí. Díky ovládání dotykovým displejem je návrh štítků rychlý, nekomplikovaný a snadno pochopitelný. Software obsahuje předem naprogramované aplikace pro návrh běžných značení, jako jsou etikety na potrubí, značení CLP/GHS nebo štítky pro značení chemikálií.

Výrazný, vícebarevný tisk
Tiskárna BBP85 tiskne najednou až čtyřmi barvami a podporuje vás tak při vytváření etiket, štítků a varovných značek s profesionálním vzhledem a přesně podle vašich požadavků – štítků, které upoutají pozornost a ve výsledku pomohou zvýšit bezpečnost a produktivitu výroby.

Tiskárna BBP85 má také velké množství funkcí pro pokročilý návrh značení a rozsáhlou paletu možností tisku. K dispozici je více než 300 hotových symbolů, stovky piktogramů, tři typy čárových kódů a jedenáct jazykových verzí softwaru. Pro sdílení a nahrávání souborů je určen port USB, pro připojení do sítě ethernetový port. Uživatelé si mohou importovat své vlastní soubory, loga a standardní fonty nebo tiskárnu připojit k PC a díky využití MarkWare™ Facility Identification Software od společnosti Brady dosáhnout ještě větší flexibility návrhu značení.

Světové materiály
Díky rostoucí angažovanosti společnosti Brady v oboru špičkových materiálů je pro tiskárnu BBP85 k dispozici stále rostoucí sortiment materiálů vhodných pro průmyslové prostředí. Tyto materiály se vyznačují dlouhodobou stabilitou. Etikety jsou opatřeny agresivními lepidly, která zaručí spolehlivé přilepení na téměř libovolný povrch – ve vnitřním i venkovním prostředí. Tiskárna štítků a etiket BBP85 může tisknout na PVC nebo polyester a na fotolumiscenční, reflexní nebo jiné speciální materiály. K dispozici jsou předtištěné šablony, které uživateli umožňují ještě rychlejší návrh a tisk běžného provozního a bezpečnostního značení. Na prázdná místa šablony může uživatel snadno umístit vlastní značení a popis, a v několika minutách tak vytvořit štítek nebo etiketu přesně podle svých požadavků.

Další informace:
Chcete-li se dozvědět více o nové tiskárně štítků a etiket BBP85, navštivte www.bradyeurope.com/bbp85. Pro více informací o kompletním sortimentu výrobků a služeb společnosti Brady navštivte www.bradyeurope.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP