www.modernitovarna.com
Southco

Společnost Southco zajišťuje bezpečnost dodávek do poštovních schránek

Natalie Brannelly ze společnosti Southco vysvětluje, jak její firma úzce spolupracuje s poskytovateli poštovních a doručovatelských služeb dodávkami optimálních elektromechanických zámků.

Společnost Southco zajišťuje bezpečnost dodávek do poštovních schránek
Společnost Southco rychle rozvíjí svoji důvěryhodnost jako dodavatel optimálních produktů pro poštovní a doručovatelské služby: zámků pro zabezpečení elektronických schránek, umístěných uvnitř budov i ve venkovním prostředí.

Tak, jak je stále populárnější nakupování po internetu, roste i počet neúspěšných pokusů o doručení balíčků soukromým zákazníkům. Mezi zákazníky navíc roste poptávka po tom, aby měli možnost vyzvednout si objednané zboží v poštovní schránce k tomu určené. Výsledkem obou faktorů je to, že se velmi rychle rozvíjí sektor výroby takových poštovních schránek, protože stále více společností zabývajících se poštovními službami a doručováním zásilek se rozhodlo nabízet samoobslužné automatické schránky, do nichž je možné uložit balíčky k odeslání nebo si z nich naopak doručené balíčky vyzvednout.

Podnikatelská komunita zvláště ve střední a východní Evropě je svědkem ohromného rozvoje elektronického obchodování. To společně s obecným nárůstem počtu balíkových zásilek klade na poštovní a doručovatelské služby velké nároky. Pracovní doba se prodlužuje a roste počet jednočlenných domácností – to způsobuje, že se stále méně zásilek podaří úspěšně doručit. Zákazníci jsou s takovým stavem nespokojeni, ale nejen to – přepravním společnostem to zvyšuje náklady. Terminály poštovních schránek nabízejí zákazníkům efektivní a praktické řešení problémů s dodávkami zásilek na „poslední míli“ a přepravním společnostem omezují náklady spojené s nedoručenými zásilkami.

Pravděpodobně nejdůležitější součástí takových poštovních schránek je petlice s elektronickým zámkem, která zajistí bezpečné uzavření jejich dveří. Je to tím důležitější, čím větší je pravděpodobnost, že schránka bude obsahovat balíčky se zbožím značné ceny. A to je právě obor, v němž je společnost Southco nepřekonatelná. Široká nabídka produktů společnosti Southco, předního světového konstruktéra a výrobce prostředků pro zabezpečení přístupu a elektronických přístupových systémů, obsahuje také na trhu nejrozšířenější produkty navržené speciálně pro zabezpečení schránek – elektromechanické zámky s otočnými závorami řady R4 EM. Tyto elektromechanické zámky jsou velmi osvědčené v mnoha oborech průmyslu. Sofistikovaný, technicky vyspělý, robustní a spolehlivý zámek R4 EM je perfektní řešení pro cenově výhodné zabezpečení zásilek ve schránce. Společnost Southco v současné době spolupracuje s mnoha poštovními a doručovatelskými firmami na celém světě a dodává jim inteligentní, spolehlivé a cenově výhodné zámky pro schránky uvnitř i vně budov.

Zámek R4 EM, který se snadno instaluje a udržuje, poskytuje uživateli v kompaktním a integrovaném produktu současně pohodlí elektronického přístupového systému a zabezpečení pomocí osvědčené, robustní kovové otočné závory. Jednoduché uzavření zámku zatlačením a elektronické ovládání pohonu otočné závory zjednodušuje řízení přístupu v široké škále úloh. Na požádání lze zámek se závorou vybavit snímači nebo spínači, které systému poskytnou zpětnou vazbu s informací o tom, zda jsou dveře schránky uzavřené nebo otevřené. Montáž pomocí dvou šroubů je rychlé a levná. Velkou výhodou ve srovnání se solenoidem ovládanými závorami je také pohon závory elektromotorem s převodovkou: má menší spotřebu a přitom má větší pracovní rozsah a závěrnou sílu. Pohodlné mechanické odblokování umožňuje manuální uvolnění zámku nebo jeho nouzové otevření např. při výpadku elektřiny.

Zámek R4 EM je vysoce odolný proti vandalismu a má dlouhou životnost a spolehlivost (přibližně sto tisíc cyklů). Vestavěný mikroprocesor dovoluje, aby elektronické řídicí signály měly velmi malý proud, a pro zvýšení zabezpečení umožňuje jejich flexibilní úpravu. Zámek akceptuje signály z přístupových zařízení, jako jsou numerické klávesnice pro zadání přístupového kódu, čtečky karet s magnetickým proužkem, čtečky čipových karet, biometrické čtečky a vzdálené počítače.

Společnost Southco zajišťuje bezpečnost dodávek do poštovních schránek
Popis obrázku – zámek R4 EM: elektronický rotační zámek je inteligentní zařízení, které spojuje pohodlí elektronického přístupového systému s bezpečnostní mechanické otočné závory

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP