www.modernitovarna.com
Steute

Magnetické snímače RC 2580: mimořádně odolné a kompaktní

Bezkontaktní snímače jako alternativa k elektromagnetickým spínačům nacházejí stále širší uplatnění v oblasti konstrukce strojů a zařízení. Společnost steute má ve své nabídce množství snímačů pracujících na různých principech. Nyní ji rozšiřuje o magnetické snímače RC 2580.

Magnetické snímače RC 2580: mimořádně odolné a kompaktní
Tyto nové snímače jsou velmi kompaktní a vzhledem k jejich pravoúhlemu tvaru je lze snadno umístit i na již existující zařízení. Kryt je z korozivzdorné oceli a speciální těsnění umožňuje dosáhnout krytí IP69 K. Snímače RC 2580 odolávají vysokotlakému čištění. Je třeba se zmínit také o širokém rozsahu pracovních teplot, který začíná u -40 °C.

S ohledem na tyto technické parametry jsou snímače RC 2580 vhodné pro snímání polohy ve velmi nepříznivých podmínkách, např. na lodích nebo v přístavních zařízeních, nebo v prostředích s velkými požadavky na hygienu, např. v potravinářství. Velká spínací vzdálenost umožňuje snadnou montáž a univerzální použití.

Možnosti použití těchto magnetických snímačů dále rozšířila verze Ex RC 2580. Snímače tohoto provedení mají certifikát pro zóny 1 a 21 s nebezpečím výbuchu podle doporučení ATEX a mohou tedy být použity v chemickém průmyslu, petrochemii, plynárenství nebo v zařízeních umístěných v prostředí s nebezpečím výbuchu prachu.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP