www.modernitovarna.com
Hexagon Manufacturing Intelligence News

HEXAGON UVÁDÍ NA TRH VYSOCE KVALITNÍ SKLÍČIDLA, A TO V RÁMCI PORTFOLIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SLOUŽÍCÍHO K UPÍNÁNÍ DÍLŮ V SMS A DALŠÍCH MĚŘICÍCH ZAŘÍZENÍCH

Divize Manufacturing Intelligence společnosti uvedla na trh nová vysoce kvalitní sklíčidla, která usnadňují měření válcových a rotačně symetrických dílů, což je jeden z nejčastějších úkonů prováděných na souřadnicových měřicích strojích (SMS).

HEXAGON UVÁDÍ NA TRH VYSOCE KVALITNÍ SKLÍČIDLA, A TO V RÁMCI PORTFOLIA PŘÍSLUŠENSTVÍ SLOUŽÍCÍHO K UPÍNÁNÍ DÍLŮ V SMS A DALŠÍCH MĚŘICÍCH ZAŘÍZENÍCH

Sklíčidla Swift-Fix od Hexagonu jsou navržena tak, aby držela díly na místě pomocí tří nebo šesti čelistí s ohledem na co nejlepší přístupnost dílu. Vysoce přesná, samostředící a opakovatelná sklíčidla Swift-Fix vyvíjejí konzistentní sílu na všechny čelisti, aby uživatelé při procesu měření dosáhli nejvyšší úrovně přesnosti a kvality. Díky velkému a snadno nastavitelnému rozsahu lze rychle upevnit díly s různými průměry. V závislosti na aplikaci mohou být díly upnuty na vnitřním nebo vnějším průměru.

Všechna tříčelisťová sklíčidla obsahují čelisti pro vnitřní a vnější upnutí, aby bylo zajištěno nejlepší možné polohování v široké škále aplikací. Šestičelisťová sklíčidla jsou vybavena různými polohovacími a dorazovými kolíky, takže lze upínání pružně přizpůsobit měnícím se aplikacím.

Sklíčidla Swift-Fix jsou vyrobena z nerezové oceli nebo hliníku s povrchovou úpravou ALTEF®, díky čemuž jsou zcela odolná vůči korozi, opotřebení a poškrábání. Kromě toho jsou všechny upínací čelisti vakuově vytvrzeny a leštěny. Díky výběru materiálů a pozornosti věnované kvalitě se všechna sklíčidla snadno udržují a i při dlouhodobém používání si uchovávají vysokou úroveň přesnosti a opakovatelnosti.

Díky flexibilním upevňovacím deskám lze sklíčidla Swift-Fix připevnit přímo na stůl stroje. Všechna dostupná sklíčidla jsou navíc kompatibilní se základními deskami Swift-Fix a otočnými stoly Leitz od Hexagonu.

www.hexagonmi.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP