www.modernitovarna.com
Baumer

Hledáme nové pracovníky : švýcarský výrobce otevíra R&D centrum v Brně

Skupina Baumer je světovým hráčem v oboru technologie senzorů a nyní rozšiřuje svou působnost do České Republiky a nabízí tak atraktivní příležitost pro inženýry v daném oboru. Švýcarská společnost Baumer otevřela nové vývojové centrum v Brně, čímž chce posílit svojí mezinárodní pozici na trhu senzorů. V současné době se společnost Baumer poohlíží po několika softwarových a inženýrech.

Hledáme nové pracovníky : švýcarský výrobce otevíra R&D centrum v Brně
Skupina Baumer je mezinárodním lídrem v oblasti vývoje a výroby senzorů, měřících zařízení a také komponentů pro automatické zpracování obrazu. Tato rodinná společnost je na trhu více jak 60 let a zaměstnává okolo 2500 lidí po celém světě, kde má 36 poboček v 18 zemích. Centrála se nachází ve městě Frauenfeld ve švýcarské oblasti Thurgau. Ve Švýcarsku Baumer v posledních letech pravidelně získava ocenění v kategórii „Najlepší zaměstnavatel roka“.

Nové vývojové centrum v Brně se v budoucnosti bude podílet na zajištění plnění vysokých nároků a standardů všech produkovaných výrobků společnosti Baumer. Pro tyto účely společnost Baumer otevřela nové pracovní pozice pro odborníky kteří budou zajišťovat a vyvíjet software nutný pro účely testování, a kteří také budou vývýjet koncepty a prototypy pro efektivní a automatizovanou sériovou výrobu. Noví zaměstnanci by kromě vzdělání v oboru a praxe měli disponovat i plynulou angličtinou a pokud možno i němčinou.

Martin Neumeister, ředitel vývojového centra v Brně společnosti Baumer, slibuje vzrušující a zajímavou práci : „Chystáme se zde vytvořit angažovaný tým spolupracovníků, který bude pokračovat v rozdělané práci a přidá další díl skládačky v úspěšném příběhu společnosti Baumer.“

Počet zaměstnanců potřebných pro první tři roky je něco mezi 20 až 30 inženýry. Tito noví inženýři budou úzce spolupracovat s vývojovým týmem ve Frauenfeldu. Počáteční fáze ve společnosti a potřebná školení se budou konat na centrále ve Švýcarsku.

Pro více informaci můžete navštívit www.baumer.com/career

Obrázek : Zajímavá práce : Švýcarský výrobce senzorů hledá nové softwarové inženýry pro nové vývojové centrum v Brně.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP