www.modernitovarna.com
Kepware

Kepware představuje významné vylepšení komunikační platformy KEPServerEX

KEPServerEX 5.10 obsahuje nový komunikační ovladač ABB TotalFlow, rozšířenou podporu pro funkce EFM (Electronic Flow Measurement) a podporu EFM pro ovladače Fisher ROC a ROC+ pro petrochemický průmysl.

Kepware představuje významné vylepšení komunikační platformy KEPServerEX
Společnost Kepware® Technologies, přední společnost v oboru pokročilé komunikační techniky pro automatizaci, výrazně rozšířila svou knihovnu komunikačních ovladačů, jež pokrývá všechny průmyslové obory. Nové ovladače zajišťují optimální výkonnost a spolehlivost a rozšiřují komunikační platformu KEPServerEX s cílem zefektivnit správu a diagnostiku připojených zařízení.

„Naším úkolem je propojovat různá zařízení a systémy, a excelujeme ve schopnostech najít a instalovat správné řešení, které splňuje specifické požadavky každého průmyslového oboru, který obsluhujeme,“ řekl Tony Paine, ředitel a CEO společnosti Kepware Technologies. „Znalosti, které přinášíme do petrochemického průmyslu, jsou podložené naší osvědčenou interoperatibilitou, centralizovanou komunikací a rozšiřitelností.“

Sledovat v oblasti těžby a primárního zpracování plynu a ropy, kdo a kolik dodává do plynovodu či ropovodu, je namáhavý a těžký úkol fiskálního měření. KEPServerEX od společnosti Kepware pomáhá zefektivnit přenos informací v rámci celého dodavatelského řetězce v oblasti petrochemie prostřednictvím automatického dotazování měřičů proteklého množství v produktovodu a sběru jejich historických dat. Tato data jsou potom pomocí vylepšeného nástroje EFM Exporter systému KEPServerEX převáděna na správný formát a lokálně ukládána jako vstup pro systémy pro analýzu průtoku a účtování, jako jsou např. Flow-Cal a PGAS. EFM Exporter je nyní schopen exportovat uživatelem konfigurované soubory CSV určené pro užití v zákaznické analýze průtoku, monitorování provozu a v analýze, stejně jako pro snadné ukládání dat.

Kepware pokračuje ve zlepšování funkcí svého serveru s důrazem na uvádění do provozu, správu a diagnostiku zařízení. Všechny ovladače v knihovně EFM Suite nyní poskytují data EFM i data v reálném čase a umožňují zákazníkům konsolidovat data do jednotné jednoserverové komunikační platformy. Nové funkce KEPServerEX 5.10 zahrnují:
- nový ovladač pro zařízení Totalflow od ABB,
- novou podporu EFM pro již existující ovladače Fisher ROC (Remote Operations Controller) a ROC+,
- přidané sdílení portu COM ovladači pro sériovou komunikaci – tato nová funkce serializuje rozdílné komunikační protokoly v jedné komunikační síti s cílem zefektivnit telemetrické systémy využívající bezdrátovou komunikaci nebo kabelovou komunikaci s modemy a je zvláště významná pro telemetrické systémy např. v petrochemii, vodohospodářství nebo distribuci elektřiny,
- nově uspořádaný přehled o konfiguraci serveru pro efektivnější správu velkých projektů, který umožňuje uživatelům využít pohledy Organize by Driver a Organize by Connection (uspořádání podle ovladačů, uspořádání podle spojení) a který pomáhá zefektivnit diagnostiku a řešení problémů se sítí; navíc dává uživatelům možnost vidět sdílená spojení stejně jako to, jaké se používají síťové karty a virtuální sítě.

Kromě nových produktů pro petrochemii oznámila společnost Kepware také přípravu pro update firmwaru ControlLogix v21 od Rockwell Automation. Společnost Kepware úzce spolupracuje s firmou Rockwell na implementaci nové funkce Symbol Instance Addressing, která nahrazuje Direct Memory Access (DMA).

Pro více informací kontaktujte www.kepware.com

Kepware představuje významné vylepšení komunikační platformy KEPServerEX

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP