www.modernitovarna.com
EPLAN

Vše on-line: webináře, školení i konzultace

Většina lidí nyní pracuje z domova. Společnost EPLAN proto nabízí množství on-line služeb, včetně webinářů, které uživatelům poskytují specifické a praktické informace. Další novou službou, kterou EPLAN nyní nabízí, je možnost vzdálených on-line konzultací prostřednictvím videokonferencí, která jsou také rozšířená o užitečná on-line školení.

Vše on-line: webináře, školení i konzultace
Bernd Schewior.jpg: „Naším cílem je, abychom byli uživatelům kdykoliv k dispozici. V této době nabízíme on-line schůzky a vzdáleně poskytované služby, jejichž prostřednictvím odpovídáme zákazníkům v reálném čase na jejich otázky,“ říká viceprezident pro Professional Services společnosti EPLAN Bernd Schewior.

Prvních tří webinářů v tomto roce se v Čechách zúčastnilo přibližně tři sta posluchačů, což dokazuje, že po on-line informacích ohledně řešení a produktů je velká poptávka. Společnost EPLAN reaguje na měnící se podmínky trhu tím, že se snaží většinu svých služeb zpřístupnit on-line, a to ve stejném rozsahu i kvalitě. Od školení přes konzultační služby až po workshopy či individuální analýzy. Za poslední měsíc EPLAN zrealizoval řadu on-line školení a workshopů a je potěšující, že účastníci byli spokojeni a zájem o tuto formu on-line služeb postupně roste.

Živá vysílání a záznamy webinářů

Připravili jsme řadu webinářů, pokrývající témata jako automatizace projektování a konstrukce rozváděčů, integrace PLM, využití nástroje EPLAN Electric P8 a mnohem více. EPLAN nabízí tyto webináře zcela zdarma, aby umožnil uživatelům podrobně se seznámit s uvedenými tématy a získat o nich hlubší znalosti. V případě, že jste nestihli některé z živých vysílání, záznamy z webinářů najdete na www.eplan.cz/webinare.

Konzultace jsou také on-line

Osobní konzultace jsou vždy standardem, zvláště u služeb, jako jsou školení a poradenství. Nyní mají zákazníci firmy EPLAN nespočet možností, jak využít přednosti služeb konzultantů prostřednictvím videokonference. Vzdálené on-line konzultační služby lze využít např. pro získání detailnějšího pohledu na procesy firmy. Právě nyní je ten pravý čas na proaktivní přístup k implementaci dlouho odkládané optimalizace. Viceprezident firmy EPLAN pro Professional Services Bernd Schewior vysvětluje: „Naším cílem je, abychom byli uživatelům kdykoliv k dispozici. V této době nabízíme on-line schůzky a vzdáleně poskytované služby, jejichž prostřednictvím odpovídáme zákazníkům v reálném čase na jejich otázky. Tyto služby jsme do naší nabídky začlenili od poloviny března a stanou se nedílnou součástí našeho programu školení ECE – EPLAN Certified Engineer.“

Rozšíření nabídky e-learningu

Také v rámci programu školení EPLAN Training Academy pracuje firma EPLAN usilovně na rozšíření nabídky služeb e-learningu. Od poloviny března nabízíme on-line školení na různá témata, a to ve stejné kvalitě a rozsahu. Od základního školení pro všechny naše produkty, jako jsou EPLAN Electric P8, EPLAN Pro Panel, EPLAN Fluid atd., až po školení pro pokročilé věnující se technologii maker a zařízení, tvorbě dat artiklů a kmenových dat projektu nebo návrhu PLC, atd. – vše k dispozici on-line.

Více najdete na: skoleni.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP