www.modernitovarna.com
Walter Tools News

Inteligence spočívá v hlavě

Se zapichovacím držákem G4014-P a dvoubřitými vyměnitelnými břitovými destičkami DX18 přináší Walter na trh nový systém pro zapichování a upichování. Šroub nového upínání destičky „SmartLock“ je umístěný na straně​.

Inteligence spočívá v hlavě

To umožňuje výměnu destiček ve stroji – i při stísněných prostorových podmínkách, zejména na dlouhotočných a vícevřetenových soustruzích. Úspora času při výměně destiček tak činí přibližně 70  %. Cca o 30 % větší upínací síly v porovnání s běžnými nástroji zvyšují stabilitu a umožňují uživateli dosahovat výrazně delší životnosti. Ovládání na straně lze přestavit z levé na pravou stranu. Díky tomu je systém velmi flexibilně použitelný.

Přispívá k tomu také provedení tvarového uložení destičky: Břitová destička je v lůžku vycentrovaná pomocí prismatu na břitové destičce. To zabraňuje nesprávné montáži, především u úzké upichovací šířky, a umožňuje výměnu s maximální přesností. Walter nabízí zapichovací systém sestávající z G4014-P a destiček DX18 nejprve s velikostmi stopky 10–20 mm, s upichovacími šířkami 1,5–3 mm a pro průměry upichování až 35 mm. Volitelně s přesným chlazením na čelní ploše a hřbetu nebo bez vnitřního chlazení.

Díky speciálním vlastnostem představuje tento systém v současné době pojem, pokud se jedná o hromadnou výrobu malých součástí, jako hřídelí, kontaktů, trysek nebo implantátů. Jako typické uživatele lze uvést dodavatele automobilového průmyslu, lékařskou techniku a dále elektronický, potravinářský nebo hodinářský průmysl.

www.walter-tools.com
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP