www.modernitovarna.com
Seco Tools

Rychlovýměnný držák Seco QC Modular zjednodušuje přesné soustružení

Společnost Seco Tools představila systém modulárních držáků pro výrobce, kteří potřebují posílit produktivitu přesného soustružení (Swiss machining). Systém umožňuje rychlou, snadnou a opakovatelnou indexaci břitových destiček a výměnu nástrojů mimo stísněný pracovní prostor strojů. Rychlovýměnné držáky zároveň disponují technologiemi Seco Jetstream Tooling® a Jetstream Tooling® Duo a zajišťují tak optimální odvod třísek, vysokou kvalitu obrobeného povrchu i delší životnost nástroje.

Rychlovýměnný držák Seco QC Modular zjednodušuje přesné soustružení
 
Seco QC Modular Toolholder.jpg

Rychlovýměnný držák Seco QC Modular usnadňuje uživatelům práci tím, že umožňuje rychlou demontáž celé řezné hlavy s břitovou destičkou, provedení indexace či výměny destičky a opětovné osazení kompletní hlavy na držák. Systém s vyměňováním řezných hlav lze účinně využít i ve smyslu vybavení stroje dvěma sadami a dosažení ještě vyšší efektivity. Rychlovýměnná řezná hlava je také vybavena dvěma karbidovými kolíky pro přesné, opakovatelné a bezpečné upevňování a indexaci břitových destiček.

Technologie Seco Jetstream Tooling® přesně směruje vysokotlakou chladicí kapalinu do zóny řezu. Varianta Seco Jetstream Tooling® Duo, která je u určitých typů řezných hlav také k dispozici, přidává druhý kanálek chladicí kapaliny s vyústěním na hřbetní stranu břitu. Tento kanálek lze v případě potřeby zaslepit a zajistit tak ještě větší všestrannost pro obrábění.

Nové rychlovýměnné držáky zahrnují řezné hlavy pro běžné soustružnické operace ISO, systém MDT, obrábění závitů a upichování. Stopky jsou dostupné ve velikostech 1010 mm, 1212 mm a 1616 mm (0,375", 0,50" a 0,635"). Další informace o rychlovýměnných držácích QC Modular vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na našich stránkách se sortimentem rychlovýměnných držáků.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP