www.modernitovarna.com
Emerson Industrial Automation

Emerson dokončil akvizici Intelligent Platforms, divize společnosti General Electric

Akvizice rozšiřuje kompetence společnosti Emerson a zvyšuje její přítomnost jako dodavatele kompletních řešení pro automatizaci v procesních, f hybridních a diskrétních odvětvích.

Emerson dokončil akvizici Intelligent Platforms, divize společnosti  General Electric
Společnost Emerson (NYSE: EMR) oznámila dokončení akvizice Intelligent Platforms, divize společnosti General Electric (NYSE: GE). Integrace technologií programovatelných logických automatů (PLC) vyráběných divizí Intelligent Platforms umožní společnosti Emerson, světové špičce v automatizaci pro klienty z průmyslového a zpracovatelského sektoru, rozšířit vlastní kompetence v diskrétních aplikacích a řízení strojů. Svým klientům nyní múže nabízet širší možnosti řízení a optimalizaci jejich výrobních činností.

Divize Intelligent Platforms, díky svému portfoliu řídících systémů připojitelných na cloud a zařízení pro smart závody, bude významným doplňkem pro Plantweb™, tj. digitální ekosystém společnosti Emerson, která je přední společnosti v tomto odvětví. Díky této expanze narůstají příležitosti společnosti Emerson v odvětvích diskrétního a zpracovatelského průmyslu, jakož i na smíšených trzích, a těžba surovin, life science, potravinářský průmysl, balíci stroje.

Emerson dokončil akvizici Intelligent Platforms, divize společnosti  General Electric

Integrací technologie PLC divize Intelligent Platforms s popředními distribuovanými řídicími systémy (DCS) společností Emerson, budou mít zákazníci v rámci závodu možnost připojit své „automatizované ostrůvky“ a ještě více zlepšit provozní výkony, bezpečnost a spolehlivost.

Emerson dokončil akvizici Intelligent Platforms, divize společnosti  General Electric

„Integrace divize Intelligent Platforms společnosti GE dělá ze společnosti Emerson ještě silnějšího hráče v oblasti automatizace a rozšiřuje naše schopnosti uspokojovat požadavky zákazníků ze zpracovatelského, smíšeného a diskrétního průmyslů “, prohlásil David N. Farr, předseda představenstva a výkonný ředitel společnosti Emerson. „Jedná se o další důležitou investici do našeho globálního portfolia automatizačních technologií, které nabízí možnosti řízení diskrétních procesů a strojů, které doplňují naše kompetence v řízení technologických procesů a tím poskytovat lepší řešení našim zákazníkům.“

Společnost Intelligent Platforms, se sídlem v Charlottesville, VA, má cca 650 zaměstnanců po celém světě a v roce 2017 dosáhla obrat 210 milionů dolarů. Divize má více než 25 let prokázaných zkušeností jako inovátor v oblasti průmyslové automatizace, konkrétně řízení strojů, průmyslové počítače, moduly vstupů/výstupů (I/O) a síťová zařízení, projektové a integrační služby a další hardwarová/softwarová řešení.

„Divize Intelligent Platforms přináší konsolidované portfolio produktů důležité pro naše cílové trhy, společně s významnou instalovanou bází“, prohlásil Lal Karsanbhai, výkonný prezident společnosti Emerson Automation Solutions. „Jsme skutečně potěšený, že máme tuto jedinečnou příležitost zařadit světově uznávané schopnosti diskrétního řízení do našeho rostoucího portfolia produktů a softwarových aplikací, které našim klientům nabízí bezpečnější a efektivnější provoz.“

Klikněte zde pro zobrazení emerson.com/en-us/investors.


Emerson dokončil akvizici Intelligent Platforms, divize společnosti  General Electric

Derek Thomas, vice president of sales and marketing for Emerson’s machine automation solutions business

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP