www.modernitovarna.com
Red Lion

Red Lion Controls oznamuje uvedení softwaru Crimson® 3.1 s novými vlastnostmi

K dispozici je nová funkce, která optimalizuje inteligentní zpracování dat a přináší do výrobních provozů vyšší efektivitu

Red Lion Controls oznamuje uvedení softwaru Crimson® 3.1 s novými vlastnostmi

Společnost Red Lion Control, globální odborník na komunikaci, monitorování a řízení v průmyslové automatizaci a sítích, dnes oznámila aktualizaci svého oceňovaného vývojového prostředí Crimson®, která bude obsahovat dynamické filtrování dotazů SQL a jazykovou verzi v německém jazyce.

Zvyšování globálního využití produktů založených na prostředí Crimson je závazkem, aby bylo schopné hrát klíčovou roli při plnění očekávání spojených s IIoT. "Jsme rádi, že můžeme nabídnout našim německy mluvícím zákazníkům jazykově lokalizovanou verzi, která také posiluje pozici softwaru Crimson jako součásti iniciativy Industrie 4.0," řekl Kevin Good, viceprezident pro Evropu, Blízký východ a Afriku.

Nejnovější verze softwaru Crimson ve snaze posílit inteligentní zpracování dat umožňuje ve filtrech dotazů SQL využít výrazy. To dovoluje operátorům vytvářet v databázi SQL na základě dynamických kritérií pro vyhledávání podmnožiny dat. Tato nová vlastnost umožňuje dosahovat vyšší efektivity při řízení procesní výroby, zkracuje dobu reakce na dotaz a umožňuje rychlejší přístup ke správným datům – což je kritické při řešení problémů ve výrobních tocích.

"Pomůže to výrazně zlepšit schopnost operátorů přijímat v reálném čase rozhodnutí směřující k lepšímu průběhu výrobních procesů," řekl Jeff Thornton, manažer produktů pro automatizační techniku společnosti Red Lion Controls.

Chcete-li si stáhnout Crimson 3.1 již dnes, navštivte www.redlion.net/crimson-31.


Red Lion Controls oznamuje uvedení softwaru Crimson® 3.1 s novými vlastnostmi


Red Lion Controls oznamuje uvedení softwaru Crimson® 3.1 s novými vlastnostmi

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP