www.modernitovarna.com
NSK

Generálním ředitelem NSK Europe Ltd. se stal Dr. Ulrich Nass

Představenstvo společnosti NSK Ltd. oznámilo, že Dr. Ulrich Nass byl jmenován generálním ředitelem NSK Europe Ltd. s účinností od 1. října 2019. Dr. Nass byl ke stejnému datu jmenován také viceprezidentem NSK Ltd. Od svého jmenování do funkce provozního ředitele v únoru 2019 inicioval transformaci NSK Europe podle požadavků budoucnosti.

"Za všechny členy představenstva," řekl jeho předchůdce Masatada Fumoto, "gratuluji Dr. Nassovi k jeho jmenování a přeji mu vše nejlepší a hodně úspěchů v jeho nové pozici, která je klíčová pro budoucí vývoj NSK Europe, při řešení úkolů, které před ním leží."

Masatada Fumoto působí u NSK od roku 1984 a generálním ředitelem NSK Europe Ltd. byl od dubna 2018. U firmy bude pokračovat jako výkonný viceprezident NSK Ltd. a ředitel divize Řízení a akčních členů pro automobily HQ.

NSK je globální společnost působící v oblasti výzkumu, vývoje a výroby řešení pro pohonnou a řídicí techniku podporujících základní mobilitu a průmyslové technologie. Společnost je v současné době předním dodavatelem ložisek v Japonsku a podle podílu na trhu jejich třetím největším dodavatelem na světě.

1) Dr. Ulrich převzal k 1. říjnu 2019 funkci generálního ředitele NSK Europe Ltd. Od svého jmenování do funkce provozního ředitele v únoru 2019 inicioval transformaci NSK Europe podle požadavků budoucnosti.


Generálním ředitelem NSK Europe Ltd. se stal Dr. Ulrich Nass

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP