www.modernitovarna.com
Steute

ES/EM 98

Nová generace – všestranné spínače dokonce i do nepříznivého prostředí a prostředí s nebezpečím výbuchu: standardní koncové spínače pro extrémní úlohy.

ES/EM 98
Vlhko, extrémní teploty a prostředí s nebezpečím výbuchu: to jsou typické vlastnosti prostředí, v němž mohou pracovat nové koncové spínače ES/EM 98 od firmy steute.
Naše nové koncové spínače s rozměry podle normy ČSN EN 50041 jsou všestranné. Jejich robustní mechanický kryt je velmi odolný proti mechanickému namáhání. Podle přání zákazníka lze spínače dodat s různými druhy těsnění v třídách krytí IP66, IP67 nebo IP69K. Oblast použití těchto nových koncových spínačů dále rozšiřuje enormní rozsah pracovních teplot: 40 °C až +100 °C.
Uživatel si může vybrat z široké nabídky ovládacích členů a kontaktů. K dispozici je i nová hermetická varianta se třemi kontakty navrženými jako mžikové spínače s funkcí pozitivního rozepnutí (NC). V blízké budoucnosti budou na trh uvedeny také varianty určené do prostředí s nebezpečím výbuchu plynů a par (zóny 1, 2, 21 a 22 podle ATEX) vybavené odpovídající certifikáty. Dalším, zvláště inovačním doplněním sortimentu budou vyvíjené spínače RF 98 s bezdrátovým výstupem, napájené metodou „energy harvesting“ – tedy bez kabelů i bez baterií.
Spínače nové řady proto jsou vhodné pro všechny typy úloh v průmyslové automatizaci – včetně oblastí s extrémně nepříznivým pracovním prostředím.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP