www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Partnerský program společnosti HMS nabízí možnost podílet se na vývoji zařízení

Společnost HMS Industrial Networks spouští nový partnerský program, který je zacílen na systémové integrátory, výrobce strojů a další společnosti, které každodenně používají Anybus Gatewaye a zařízení Netbitter pro vzdálenou správu.

Partnerský program společnosti HMS nabízí možnost podílet se na vývoji zařízení
Sytémoví partneři, kteří se připojí k programu budou moci čerpat znalosti a zkušenosti získáné při konkrétních návrzích komunikačních zařízení. Tyto znalosti jsou sdíleny mezi výrobcem, distributory a systémovými partnery. Další výhodou je technická podpora zdarma a možností učastnit se školení v akademii HMS.

Systémový integrátoři a výrobci strojů jsou klíčem úspěchu zařízení společnosti HMS a to zéjména v oblasti gatewayí a vzdálené správy. Společnost HMS nyní spouští program pro posílení spolupráce s našimi partnery a zajištění stabilního růstu poptávky po komunikačních zařízeních", říká Anders Hansson, Marketing Director HMS a dodává : "Kromě toho, že lze pomocí produktů HMS vydělat peníze, partneři připojení k programu mohou také těžit z velkého potenciálu předního výrobce zařízení pro převod průmyslových sběrnic a být tak silnou konkurencí v oblasti komunikačních prvků a vzdálené správy."

Existují dvě úrovně partnerské spolupráce, zlatá a stříbrná, čímž lze rozpoznat a ocenit partnerskou snahu o nasazování zařízení společnosti HMS. Všichni certifikovaní partneři mají právo nabízet gatewaye a zařízení pro vzdálenou správu společnosti HMS a to s plnou technickou podporou ze strany výrobce. Zlatým partnerům se dostává rozsáhlejších produktových školení a lepších cen.

Více na : http://www.anybus.com/partner/partnerprogram.shtml

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP