www.modernitovarna.com
Seco Tools

Společnost Seco Tools oznamuje uvedení nových tříd Duratomic® TM pro soustružení nerezové oceli

Společnost Seco Tools uvádí na trh tři nové třídy navržené speciálně k soustružení nerezové oceli, které využívají nejnovější generaci technologie Duratomic® spolu s detekcí použitých břitů. Nové třídy TM1501, TM2501 a TM3501 zajišťují bezpečný provoz a vyšší produktivitu při práci s nerezovými materiály v rozsahu od základní austenitické až po vysoce legovanou superduplexní nerezovou ocel. Široký sortiment 479 variant provedení břitových destiček TM zahrnuje i tři nové geometrie s utvařeči třísek pro optimalizované dokončovací obrábění a aplikace středního hrubování v nerezové oceli.

Společnost Seco Tools oznamuje uvedení nových tříd Duratomic® TM pro soustružení nerezové oceli
HQ_IMG_TM_Grades.jpg

Třída TM1501 je navržena pro nejvyšší úrovně rychlosti, produktivity a odolnosti vůči opotřebení při stabilních plynulých řezech na součástech z austenitické nerezové oceli. Nejlepší volbou pro nízce až středně legovanou nerezovou ocel je třída TM2501, která všestranně zajišťuje dlouhou životnost nástroje a houževnatost napříč celou aplikační oblastí. A poslední, zbrusu nová jakostní třída TM3501 pro nejhouževnatější vysoce legované nerezové oceli, včetně duplexních a superduplexních struktur, nabízí dobrý výkon také ve všech ostatních aplikacích obrábění nerezové oceli.

Unikátní utvařeč třísek FF1, který rozšiřuje třídu TM3501, zajišťuje vynikající odvod třísek při dokončovacím obrábění nerezové oceli, zatímco nové geometrie MR3 a M3 doplňují geometrie MF4 a M5 v aplikacích středního hrubování.

Tyto tři třídy s technologií Duratomic® zahrnují inovace založené na vývoji chemického povlakování upravené na míru potřeb uživatelů. Kromě vynikajících mechanických a tepelných vlastností přináší také toto povlakování technologii detekce využití břitů prostřednictvím kontrastní barvy chromu, díky níž se snadno odhalí každá nepoužitá řezná hrana a snižují se tak potenciální ztráty.

Další informace o nových třídách pro soustružení Duratomic® vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktů TM1501, TM2501 a TM3501.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP