www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

Společnost HMS rozšířila svůj sortiment zařízení s komunikací CAN

Rozšířený sortiment komunikačních modulů Anybus® Communicator CAN™ nyní umožňuje připojení zařízení s CAN k CC-Link, ControlNet, Modus RTU, EtherCAT, Modbus TCP a Profinet IRT.

Společnost HMS rozšířila svůj sortiment zařízení s komunikací CAN
Zařízení Anybus® Communicator CAN™ umožňují připojit průmyslová zařízení s rozhraním CAN k vybraným průmyslovým sítím. V červenci byla na trh uvedena první skupina komunikačních modulů pro šest sběrnic a nyní již HMS nabízí moduly pro celkem jedenáct významných provozních sběrnic a variant průmyslového Ethernetu:
- CANopen,
- CC-Link (nově),
- ControlNet (nově),
- DeviceNet,
- Modbus RTU (nově),
- Profibus,
- EtherCAT (nově),
- EtherNet/IP,
- Modbus TCP (nově),
- Profinet,
- Profinet-IRT (nově).

Typičtí uživatelé a oblasti použití
Anybus Communicator CAN ulehčuje život integrátorům systémů a projektantům komunikačních sítí, jimž umožňuje snadno a rychle připojit zařízení s rozhraním CAN ke komunikačnímu systému vyšší úrovně. Typická zařízení jsou měniče frekvence, snímače, akční členy, jednotky HMI, čtečky čarového kódu a RFID, průmyslové váhy a další druhy průmyslových zařízení.

Skutečný Anybus: připojení k jakékoliv průmyslové sběrnici nebo Ethernetu
„V praxi je velká poptávka po možnosti připojit automatizační zařízení s CAN k různým průmyslovým komunikačním sítím. Potvrdilo se to už v červenci po uvedení prvních komunikačních modulů na trh: v současné době je již implementovala a používá široká škála zákazníků. Komunikační systémy vyšší úrovně byly EtherNet/IP a DeviceNet, ale cítili jsme rostoucí poptávku také po produktech pro Profinet. Uvedením dalších produktů na trh jsme realizovali skutečný Anybus, který uživateli slibuje možnost připojení k jakékoliv provozní sběrnici nebo průmyslovému Ethernetu,“ řekl Martin Falkman, Product Line Manager Gateways společnosti HMS.

Technické parametry
Připojit lze všechna zařízení s rozhraním CAN a protokolem založeným na CAN 2.0 A nebo B, a to bez jakékoliv úpravy hardwaru nebo softwaru. Díky tomu lze do vyššího komunikačního systému s vysokorychlostní průmyslovou sběrnicí nebo průmyslovým Ethernetem bez omezení připojit dokonce i zařízení CAN s pomalejší komunikací.
Součástí zařízení Communicator CAN je Anybus Configuration Manager, software, který umožňuje vizuální návrh rámců CAN bez potřeby znalosti programování nebo psaní skriptů.
Další informace: http://www.anybus.com/products/abccan.shtml

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP