www.modernitovarna.com
EPLAN

Haluk Menderes je novým výkonným ředitelem pro obchod a marketing společnosti Eplan

Správní rada společnosti Eplan Software & Service má nového člena. Haluk Menderes se s platností od 1. července 2011 stal výkonným ředitelem pro obchod a marketing společnosti Eplan. Je následníkem Hanse Hässiga a společně s generálním ředitelem Maximilianem Brandlem bude mít zásadní vliv na budoucnost firmy – významného dodavatele inženýrských řešení.

Haluk Menderes je novým výkonným ředitelem pro obchod a marketing společnosti Eplan
“Opravdu se na svou úlohu těším,“ tvrdí Haluk Menderes. „Velkými výzvami jsou pro mě důraz společnosti Eplan na inovace a nesčetné příležitosti na mezinárodním trhu.“ Jeho cílem je internacionalizovat vedoucí pozici společnosti Eplan na trhu a zvýšit její podíl v globálním inženýrském prostředí. Menderes je přesvědčen: „Naše inženýrské řešení může dlouhodobě optimalizovat procesy našich zákazníků, a tím zvyšovat produktivitu a podporovat inovace.“

Haluk Menderes do nové funkce přišel z pozice výkonného viceprezidenta pro obchod a marketing společnosti ESI-Group. Jeho bohaté zkušenosti s podnikáním v oblasti softwaru a profesionálních inženýrských služeb, zejména pro simulace a virtuální prototyping, jsou slibnou příležitostí také pro rozvoj firmy Eplan. Všechny společnosti, u nichž působil – ESI, MSC.Software a MARC Analysis Research Corporation – se soustředily na mezinárodní trh. Proto je také u firmy Eplan jeho záměrem globální expanze firmy.

Menderes působil několik let také v oddělení inženýrských služeb CAE u MBB a IABG (německý kosmický průmysl) jako letecký a kosmický inženýr. Má tedy bohaté znalosti požadavků ve všech oblastech podnikání – od klasické konstrukční kanceláře až po vrcholový management.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP