www.modernitovarna.com
Steute

Nová generace bezdrátových polohových snímačů do těžkých průmyslových podmínek

Nově navržené snímače jsou velice robustní a víceúčelové. Divize Wireless společnosti steute zabývající se bezdrátovými technologiemi představuje novou generaci bezdrátových polohových snímačů řady RF 98 s možností montáže na DIN lištu (dle normy DIN EN 50041). Tento bezdrátový polohový snímač pracuje na principu získávání energie (Energy Harvesting) a díky tomu není zapotřebí žádné kabeláže a baterií.

Nová generace bezdrátových polohových snímačů do těžkých průmyslových podmínek
Bezdrátový polohový snímač je vhodný pro různé aplikace průmyslové automatizace, ale hlavně pro aplikace, kde se vyskytují těžké průmyslové podmínky. V laboratořích společnosti steute bylo důkladně testováno krytí nového bezdrátového snímače. Na základě požadavků zákazníků bylo nutné dosáhnout krytí IP 66 (tekoucí voda) a také IP 69K (vysokotlaké čističe). Široký rozsah provozních teplot od -20 °C do +65 °C dále rozšiřuje pole možných aplikací.

Na trhu existuje celá řada pohonů určených pro různé typy aplikaci. Jedním ze speciálních typů aplikací je využití pohonů a přídavných zařízení v prostředí Ex. Společnost steute otestovala bezdrátový polohový snímač v prostředí Ex ve svých laboratořích. Nový bezdrátový polohový snímač Ex RF 98 je tedy vhodný pro použití ve výbušném a prašném prostředí (Zóna 1 a 2 / Zóna 21 a 22 dle direktivy ATEX) a bude atestován v krátkém čase.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP