www.modernitovarna.com
LNS-Europe

Společnost LNS vyřešila náročný úkol s chladicí kapalinou – své novinky představí na veletrhu EMO

Na veletrhu EMO v Hannoveru představí společnost LNS Group, přední světový dodavatel podavačů tyčí, odsávání a filtrace, vysokotlakého chlazení a vynašečů třísek, svou novou řadu produktů ChipBLASTER. Společnost LNS Group provedla akvizici firmy ChipBLASTER Inc. v říjnu 2018 a její integrace umožní tomuto výrobci vysokotlakého a velkoobjemového chlazení a filtrace přímý přístup na evropský trh i ostatní světové trhy prostřednictvím prodejní a servisní sítě LNS Group. První příležitost vidět na evropském trhu klíčové produkty ChipBLASTER bude od 16. do 21. září 2019 na veletrhu EMO v Hannoveru, v hale 17, stánek D16.

Společnost LNS vyřešila náročný úkol s chladicí kapalinou – své novinky představí na veletrhu EMO
LNS Chipblaster JV-40 s chladičem a cyklónovým filtrem

Společnost ChipBLASTER Inc., založená v roce 1994 v Pensylvánii v USA, je na trhu zavedený výrobce vysokotlakého a velkoobjemového chlazení a filtrace kapalin – sortimentu, který skvěle zapadá do nabídky produktů a služeb firmy LNS Group. Sortiment integrovaného příslušenství obráběcích strojů firmy ChipBLASTER Inc. zahrnuje vysokotlaké a velkoobjemové chlazení ChipBLASTER, výkonné jednotky pro chlazení chladicí kapaliny ChipCHILLER, jednotky pro odlučování nežádoucího oleje z chladicí kapaliny SkimBLASTER a kompaktní nebo modulární filtry chladicí kapaliny Cyclone pro separaci částic o velikosti do 2 mikrometrů.

Ředitel společnosti LNS Group Gilbert Lile akvizici komentoval takto: "ChipBLASTER je přední společnost na trhu s vysokotlakým a velkoobjemovým chlazením a filtrací v USA a její produkty přirozeně zapadají do našeho sortimentu. V LNS plánujeme zařadit technicky pokročilé produkty ChipBLASTER do nabídky naší celosvětové sítě obchodních a servisních kanceláří. Obě firmy mají společný cíl pomáhat výrobcům optimalizovat efektivitu jejich obráběcích strojů, a přispět tak ke zvyšování jejich produktivity a ziskovosti.

Společnost LNS Group s více než 1 000 zaměstnanci, celosvětovou prodejní a servisní sítí a devíti výrobními závody na třech kontinentech, hodlá využít svou globální přítomnost k představení četných výhod produktů značky ChipBLASTER. Velkou příležitostí představit novinky v sortimentu zákazníkům LNS Group v Evropě bude veletrh EMO, kde firma vystaví kompletní přehled svých inovací, včetně nově integrovaných produktů značky ChipBLASTER. Přínosy produktů ze sortimentu ChipBLASTER pro výrobce jsou zřejmé. Vysokotlaké a velkoobjemové chlazení a filtrace umožňují díky systému automatické regulace průtoku dodávat do místa řezu vždy správné množství chladicí kapaliny pod velkým tlakem, a tím zvýšit řezné rychlosti, prodlužovat životnost řezných nástrojů, optimalizovat odvod třísek a snižovat spotřebu energie.

Pro regulaci prostředí, v němž je materiál obráběn, mají chladiče ChipCHILLER vestavěné oběhové čerpadlo, signálové obvody, obvody alarmu činnosti filtru a kompletní sledování okolní teploty. To zaručuje, že obrábění probíhá za optimální provozní teploty, a minimalizuje se tak vliv změn teploty, což zlepšuje přesnost obrobků nezávisle na prostředí v dílně.

Systém SkimBLASTER, který může pracovat ve spolupráci s vysokotlakovým rozvodem chladicí kapaliny ChipBLASTER, je možné snadno integrovat do jakéhokoliv obráběcího stroje nebo nádrže chladicí kapaliny. SkimBLASTER s třemi úrovněmi separace oleje, dvěma samostatnými komorami na odloučený olej a nastavitelným časovačem zapnutí a vypnutí, je ideální pro čištění chladicí kapaliny u jakéhokoliv stroje.

Společnost LNS vyřešila náročný úkol s chladicí kapalinou – své novinky představí na veletrhu EMO
Sortiment produktů LNS pro obráběcí stroje

 Sortiment produktů LNS Group je dostupný nejen prostřednictvím distribuční sítě vlastní firmy; integrace společností LNS Group a ChipBLASTER umožnila vytvořit rozsáhlou nabídku s mnoha synergiemi. Ničeho se sloučení firem netýká více než vývoje nových produktů. Vývojové týmy obou společností již těsně spolupracují na výzkumných a vývojových projektech, inovacích produktů a jejich integraci, aby ještě rozšířily rozsáhlou nabídku špičkové techniky od firmy LNS Group. 
 
Mít LNS Group jako partnera má výhodu v tom, že veškeré příslušenství obráběcích strojů, které budete potřebovat, lze obstarat z jednoho kontaktního místa a s podporou vysoce zkušeného týmu. Tým LNS Group uspokojí všechny vaše požadavky na příslušenství obráběcích strojů, od poradenství, přes návrh řešení a jeho dodání až po servis a technickou podporu.

Prosím navštivte náš stánek na veletrhu EMO (číslo D16 v hale 17), kde vám představíme rozšířený sortiment výrobků i kompletně zmodernizovaný podavač tyčí.

https://www.lns-europe.com/

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP