www.modernitovarna.com
Steute

Bezdrátový polohový snímač Ex RF 95 určený do výbušného prostředí bez nutnosti baterie a kabeláže

Bezdrátový polohový snímač Ex RF 95 určený do výbušného prostředí bez nutnosti baterie a kabeláže
 Návrháři a projektanti mohou nyní využít bezdrátových polohových snímačů Ex RF 95 určených do výbušného prostředí a navíc bez nutnosti použití jakékoliv baterie a přídavné kabeláže. Uživatele se nemusí starat o životnost a stav baterie, jelikož je do snímače implementován miniaturní elektrodynamický generátor energie, který produkuje dostatčené množství energie pro vysílání bezdrátového signálu.
 
Tato inovativní technologie "získávání energie" jednoznačně nabízí široké spektrum využití a to hlavně v prostředích s nebezpečím výbuchu. Snímače totiž nevyžadují přídavnou kabeláž, jelikož je signál vyslán z výbušného prostředí bezdrátově a příjmací jednotka se nachází mimo nebezpečnou oblast.

Bezdrátový polohový snímač Ex RF 95 lze použít v potenciálně výbušném prostředí Ex v zoně 1 a 2 a v prašných Ex zonách 21 a 22. Řada bezdrátových polohových snímačů Ex RF 95 byla certifikována dle norem Atex a IECEx. K dispozici jsou i různé ovládací členy a proto lze snímač adpatovat na individuální požadavky zákazníka.

I když má vysílaný bezdratový signál malý výkon, je velice odolný vůči rušení, což je důležité pro aplikace v těžkých průmyslových podmínkách. Díky vhodnému kódování signálu se dále zvyšuje odstup užitečného signálu od šumu.

Použitá bezdrátová technologie zajišťuje bezpečný přenos signálu v aplikacích průmyslové automatizace a technologie budov. Zároveň nabízí možnost použít tyto snímače v prostředích s nebezpečím výbuchu.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP